20. 04. 2022 - 10:59
SMRT DJETETA DOTUKLA RONALDA: Kristijano je želio što više...
907
Shares
SMRT DJETETA DOTUKLA RONALDA: Kristijano je želio što više DJECE, platio surogat majku, a sada proživljava NEIZDRŽIVU BOL!

TUGA U DOMU PORTUGALCA

SMRT DJETETA DOTUKLA RONALDA: Kristijano je želio što više DJECE, platio surogat majku, a sada proživljava NEIZDRŽIVU BOL!

20. 04. 2022 - 10:59
0
Shares

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Kristijano Ronaldo saopštio je da je izgubio bebu.

Krsitijano i njegova nevenčana supruga Georgina su oktobru objavili da čekaju blizance, a nažalost su stigle izuzetno tužne vijesti da je dječak preminuo na porođaju.

Ova velika tragedija slomila je slavnog Portugalca koji mnogo voli djecu i ne krije da ih želi što više.

Njemu je Georgina rodila več četvrto dijete, Alanu Martinu.

Prije Georgine Ronaldo je prvo troje djece dobio vještačkom oplodnjom od surogat majke: Kristijana Juniora i blizance, Evu i Matea.

FOTO: EPA/PETER POWELL

Ronaldo je poznat kao muškarac s puno novca koje je spreman da uloži za svoj cilj. Tako je javnosti postalo poznato da koristi usluge surogat majki, odnosno da pronalazi žene koje su spremne na vještačku oplodnju, porođaj i potom odricanje od djeteta, naravno sve za pozamašnu svotu novca.

Nakon rođenja blizanaca, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriju u Los Anđelesu, a dio dokumenata je dostupan javnosti.

U njemu je jasno vidljivo kako je bila reč o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Djeca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

Učitaj još novosti