20. 04. 2022 - 10:05
IRAC NE MOŽE DOĆI SEBI OD ŠOKA Keane prozvao trojicu...
907
Shares
IRAC NE MOŽE DOĆI SEBI OD ŠOKA Keane prozvao trojicu Unitedovih igrača: Ovo nije United za koji sam ja igrao

PREMIERSHIP

IRAC NE MOŽE DOĆI SEBI OD ŠOKA Keane prozvao trojicu Unitedovih igrača: Ovo nije United za koji sam ja igrao

20. 04. 2022 - 10:05
0
Shares

U najvećem engleskom derbiju Liverpool je sa čak 4:0 pobijedio Manchester United u 30. kolu Premier lige i nastavio veliku utrku za naslov s Manchester Cityjem. United je na Anfieldu bio nemoćan u svakom pogledu. Gosti nisu stvorili ni jednu pravu priliku i djelovalo je kao da im Liverpool može zabiti kad god poželi. Nakon utakmice Unitedov legendarni kapiten Roy Keane rekao je što misli.

"Početkom sezone sam osjećao ljutnju i bijes, sad je ostala samo tuga. Kad pogledate ovu ekipu, ne vidite ništa. Nemaju srca, nemaju dušu i nema vođe. Oni zapravo nemaju ni kvalitet, toliko su daleko od ostalih. Pogledajte samo navijače Uniteda na tribinama, oni uopće ne izgledaju iznenađeno. Večeras smo imali osjećaj da nogometaši Liverpoola mogu zabiti gol kad god to požele. Kad god krenu u napad, pogodak visi u zraku", rekao je Irac pa dodao:

"Postoji opći haos u klubu, od vrha do dna. Navijači ne žele ove vlasnike, žele da klub preuzme neko drugi. Žele i novog trenera i nove igrače. To je tužno gledati jer to nije klub u kojem sam ja igrao. To nije ono za što je Manchester United slovio kad sam ja igrao, to je raspad sistema. Ja ne vidim Manchester United koji izađe na teren i bori se te igra s ponosom. Lingard ulazi kako bi United... On je trebao napustiti klub prije dvije godine. Nije dovoljno dobar. Rashford je igrao kao dijete u napadu. Pokušavamo pomoći Maguireu, dati mu malo PR-a, a posljednji gol... Njegovo dodavanje i branjenje, to nije dovoljno dobro za United."

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Učitaj još novosti