18. 04. 2022 - 19:28
Navijač iz VIP lože šokirao fotografijom ručka koji je dobio...
907
Shares
Navijač iz VIP lože šokirao fotografijom ručka koji je dobio na derbiju između Celtica i Rangersa

Navijač iz VIP lože šokirao fotografijom ručka koji je dobio na derbiju između Celtica i Rangersa

18. 04. 2022 - 19:28
0
Shares

Na kultnom Hampden Parku u nedjelju su se susreli Celtic i Glasgow Rangers (1:2), a iako je meč bio izuzetan, veliku pažnju je privikla i fotografija ručka iz VIP lože koju je na društvenim mrežama objavio jedan od prisutnih navijača.

Prema dostupnim podacima, VIP ulaznice na Hampden Parku obično koštaju 150 funti i uključuju vrhunsku hranu i piće, kao i najbolji pogled na teren.

No, čini se da to nije bio slučaj s Reeceom Andersonom. On je fotografisao svoj hamburger i pomfit koji je dobio, te je na Twitteru označio popularnu stranicu Footy Scran, koja je zatim podijelila tweet i pomogala da objava postane viralna.

Sliku pogledajte OVDJE

Očekivano, uslijedile su brojne reakcije i mnogi su osudili ovaj potez organizatora, prije svega misleći na veličinu pljeskavice koja je bila premala u odnosu na količinu hljeba.

Finale Škotskog kupa između Glasgow Rangersa i Heartsa na programu je 21. maja također na Hampden Parku, a navijačima koji planiraju kupiti VIP ulaznice preostaje da se nadaju da će se standard hrane znatno poboljšati.

Klix.ba

Učitaj još novosti