09. 02. 2022 - 23:43
Fury pred meč s najvećom zaradom ZAPREPASTIO sve kad se...
907
Shares
Fury pred meč s najvećom zaradom ZAPREPASTIO sve kad se pojavio: Strašno se udebljao, pojavila se snimka

Fury pred meč s najvećom zaradom ZAPREPASTIO sve kad se pojavio: Strašno se udebljao, pojavila se snimka

09. 02. 2022 - 23:43
0
Shares

Tyson Fury i Dillian Whyte 23. aprila ove godine trebali bi se sučeliti na Wembleyju u velikoj borbi. Podsjetimo, Fury, kao jedan od najboljih teškaških boksera u povijesti, u septembru prošle godine nokautirao je Deontaya Wildera i zadržao titule po WBC-u i The Ringu.

Mnogi su iščekivali njegov ogled s Anthonyjem Joshuom, no planove je promijenio Aleksandar Usik koji je savladao Britanca. Wilder je, pak, priliku za borbu dobio zahvaljujući pobjedi nad Rusom Aleksandrom Povetkinom.

Borilački mediji objavili su kako bi Furyju trebalo pripasti više od 30 miliona dolara, dok bi Whyte dobio osam. Obojici će ti iznosi biti najveća zarada od dogovorenih borbi u karijeri, s time da treba ubrojiti i zaradu od prodanih pay-per-viewova.

Unatoč golemim iznosima koji se vrte u boksačkome svijetu, Fury je sportaš koji nerijetko između mečeva poveća svoj broj kilograma. Ipak, dokazano je sposoban pripremiti se kako bi bio na potrebnoj razini. Pojavila se tako snimka na kojoj Fury, opet s pretjeranom kilažom, radi s fokuserima. Ostaje za vidjeti hoće li se do spomenutog datuma pripremiti kao što je dosad uspijevao.

 

Učitaj još novosti