27. 01. 2022 - 15:46
U Borcu promašaj, za Radnik odmah pogodio: Živković jedini...
907
Shares
U Borcu promašaj, za Radnik odmah pogodio: Živković jedini strijelac u prvom prijateljskom meču

PRIJATELJSKI MEČ

U Borcu promašaj, za Radnik odmah pogodio: Živković jedini strijelac u prvom prijateljskom meču

27. 01. 2022 - 15:46
0
Shares

Fudbaleri Radnika su u prijateljskom meču remizirali sa Loznicom 1:1. Jedini pogodak na meču postigao je hrvatski napadač Ante Živković koji je stigao na pozajmicu iz Borca gdje je okarakterisan kao promašaj.

Ovo je i jedina prijateljska utakmica koju će Radnik odigrati u Bijeljini prije polaska na pripreme u Hrvatsku, jer se ekipa već sutra seli u Medulin na desetodnevne pripreme, a potom slijedi povratak u Bijeljinu.

RADNIK – LOZNICA 1:1 (1:0)

Strijelac: Živković u 7. minutu za (Radnik), G. Matić u 80. minutu (Loznica). Stadion: Gradski u Bijeljini teren sa vještačkom podlogom. Gledalaca: 100. Sudija: Dražen Marić (Bijeljina).

RADNIK: Muminović, Jezdić, Šubert, Batar, Vasić, Vazda, Andrić, Škrijelj, Došlo, Pantelić, Živković. Igrali su još: Hodžić, Vasilić, Despotović, Popara, Novak, Hasukić, Sušić, Šarić, Motika, Gajić.

LOZNICA: Elesin, Vićentijević, Kostić, Ristivojević, M. Nikolić, Vraštanović, Ivić, Komarčević, Aleksić, Obradović. Igrali su još: Gulović, L. Nikolić, N. Nikolić, A. Matić, Spasenović, Kojić, Milinković, Radmanovac, Mijailović, Živanović, G. Matić, Gavrić.

Učitaj još novosti