27. 01. 2022 - 14:56
Najatraktivnija nogometašica svijeta objavom potvrdila vezu sa...
907
Shares
Najatraktivnija nogometašica svijeta objavom potvrdila vezu sa zvijezdom Premiershipa

ALISHA LEHMANN

Najatraktivnija nogometašica svijeta objavom potvrdila vezu sa zvijezdom Premiershipa

27. 01. 2022 - 14:56
0
Shares

Ljubav atraktivne nogometašice Alishe Lehmann i igrača Aston Ville Douglasa Luiza u fokusu je britanskih medija nakon što je Švicarka objavila fotografiju u kojoj izjavljuje ljubav svom izabraniku.

Švicarska nogometašica i članica Aston Ville Alisha Lehmann često je počašćena epitetima najatraktivnije igračice na svijetu.

U fokus javnosti došla je nakon što su mediji u Britaniji u novembru prošle godine objavili da je raskinula sa saigračicom Ramonom Bachmann te se na kraju okrenula Douglasu Luizu.

Veza reprezentativki Švicarske Bachmann i Lehmann trajala je više od tri godine, no trenutno je nogometašica Aston Ville u ljubavi s reprezentativcem Brazila Douglasom Luizom.

Ako se može zaključiti po objavi na Instagramu, Lehmann je zaljubljena kao nikada ranije. Na prvoj zajedničkoj objavi poručila je da voli brazilskog nogometaša.

Inače, Luiz važi za jednog od najboljih nogometaša Aston Ville u kojoj se možda i neće zadržati dugo. Njegove igre privlače pažnju većih engleskih klubova, a trenutna vrijednost na Transfermarktu je 35 miliona eura. Standardni je reprezentativac Brazila u čijem dresu je upisao devet nastupa. Navodno je za njegove usluge ozbiljno zagrijan Arsenal, koji očajnički traga za veznjakom.

Učitaj još novosti