26. 01. 2022 - 08:19
PLANETA ZANIJEMILA NA TRENUTAK Sadio Mane se srušio poslije...
907
Shares
PLANETA ZANIJEMILA NA TRENUTAK Sadio Mane se srušio poslije sudara s golmanom i završio u bolnici (VIDEO)

AFRIČKI KUP NACIJA

PLANETA ZANIJEMILA NA TRENUTAK Sadio Mane se srušio poslije sudara s golmanom i završio u bolnici (VIDEO)

26. 01. 2022 - 08:19
0
Shares

Svi oni koji su gledali Afrički kup nacija ostali su šokirani.

Naime, tokom meča osmine finala najelitnijeg afričkog takmičenja selekcija Senegala slavila je protiv reprezentacije Zelenortskih ostrva rezultatom 2:0, ali je upravo na tom meču viđena užasna scena.

Najbolji igrač pobjedničke selekcije koji je ujedno i postigao pogodak na meču Sadio Mane doživio je potres mozga poslije sudara sa golmanom protivničkog tima, a sam pad na terenu je bio više nego užasavajući.

Mane je pao maltene na glavu i nepomično ležao nekoliko sekundi, a uz to je izgledalo i kao da je izgubio svijest, a poslije Evropskog prvenstva i onog užasa sa Kristijanom Eriksenom, svi su se uhvatili za glavu i pritrčali mu u pomoć.

Iako je poslije toga ustao i postigao prelijep pogodak, ubrzo se još jednom srušio na teren jer je potres mozga bio više nego očigledan, pa je tako fudbaler Liverpula i jedan od najboljih na ovom takmičenju završio u bolnici.

Lijep gest je doživio upravo u bolničkoj postelji, jer golman iz protivničkog tabora, sa kojim se Mane sudario prije kobnom pada, došao da ga posjeti i provjeri da li je sve u redu sa sjajnim driblerom.

Podsjetimo, selekciju Senegala već u sljedećoj rundi očekuje potencijalan derbi susret, pošto će se u četvrtfinalu sastati sa pobjednikom susreta Mali - Ekvatorijalna Gvineja.

 

Učitaj još novosti