24. 01. 2022 - 23:03
HAOS! Konačno je PROGOVORIO o PAKLU kroz koji je prošao u...
907
Shares
HAOS! Konačno je PROGOVORIO o PAKLU kroz koji je prošao u Melburnu - ISTINA!

AUSTRALIAN OPEN

HAOS! Konačno je PROGOVORIO o PAKLU kroz koji je prošao u Melburnu - ISTINA!

24. 01. 2022 - 23:03
0
Shares

Pravi haos u Melburnu! Bližimo se samoj završnici Australijan opena i oćekujemo još mnogo uzbuđenja na prvom Gren slemu u sezoni. Ruski teniser Danil Medvedev oglasio se nakon plasmana u četvrtfinale i bio je poprilčno ljut.

Rus je bio poprilično ljut zbog teških uslova u Melburnu izazvanih velikim temperaturama:

- Danas sam bio prilično ljut iz raznih razloga. Iskreno, radim na sebi po tom pitanju, znam da 'poludim', ali sam uspio da zadržim prisebnost i pobijedim. Ne znam šta bi trebalo da uradim da bih igrao na centralnom terenu na Grend slemovima? Već sam osvojio posljednji Grend slem, ovdje sam prvi nosilac i bilo bi lakše da igram sa Kresijem na Lejveru u kome ima više prostora. Na Vimbldonu je isto, nisam još ni igrao na centralnom terenu- počeo je Medvedev.

- Sviđaju mi se pravila o pauzi za toalet. Kada je 35 stepeni i igraš danju, ja bih da se presvučem poslije dva seta jer sam mokar, da promijenim donji veš, čarape, patike... Za tako nešto je potrebno oko četiri minuta. Meni je bilo potrebno da uriniram poslije prvog seta, ali nisam dobio dozvolu. Pitao sam sudiju da li mogu da idem u toalet za tih minut i po, koliko traje pauza između setova, ali da imam na raspolaganju i pauzu za presvlačenje, u slučaju da se meč produži. Jer je 35 je**enih stepeni. Rekli su mi da se to računa. Djeluje kao glupost, ali mnogo me je to iznerviralo. To je i posljedica što sam bio ljut- pokušao je da se opravda svjetski broj dva.

Učitaj još novosti