23. 01. 2022 - 16:23
TENISKI JOAKIM LEV Nadal ponašanjem na konferenciji zgrozio...
907
Shares
TENISKI JOAKIM LEV Nadal ponašanjem na konferenciji zgrozio sve (VIDEO)

BIO JE VIDNO NERVOZAN

TENISKI JOAKIM LEV Nadal ponašanjem na konferenciji zgrozio sve (VIDEO)

23. 01. 2022 - 16:23
0
Shares

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Australijan opena i sada ga samo tri pobjede dijele od 21. grend slem pehara u karijeri, kojim bi pobjegao u toj trci Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru.

Bik sa Majorke je u posljednjem meču u tri seta savladao Francuza Adrijana Manarina, te uspio da stigne do svog osmog četvrtfinala na posljednjih devet nastupa u Australiji, a ukupno 45. na grend slemovima.

Španac je poslije meča na konferenciji za medije iznio utiske o pobedi, te formi, i generalno o svom sveukupnom psihofizičkom stanju.

Suzdržan je i dalje Španac, bez velikih riječi i najava iako turnir ulazi u drugu sedmicu, što u prošlosti i nije bio slučaj, međutim, primjetna je bila nervozna tokom razgovora sa predstavnicima medija. Nadal je u nekoliko navrata, kao što to čini i na terenu, rukom dirao lice, nos, usta, uši, ali i grickao nokte.

U jednom trenutku mu je bila neophodna voda, pa se, ne mareći što mu baš u tom trenutku novinar postavlja pitanje, osvrtao u potrazi za flašicom dok je nije dobio.

Snimak sa konferencije sa proširio društvenim mrežama, a Nadalovo ponašanje mnoge je podsjetilo na Joakima Leva i njegove poteze, zbog kojih je nerijetko bio na udaru kritika.

Učitaj još novosti