22. 01. 2022 - 13:04
Crnogorac opet prišao Novaku: "Vidiš šta se desi kada snimiš...
907
Shares
Crnogorac opet prišao Novaku:

Crnogorac opet prišao Novaku: "Vidiš šta se desi kada snimiš vic sa mnom"? Dobio je odgovor Đokovića

22. 01. 2022 - 13:04
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenutno je na Žabljaku u Crnoj Gori, gdje je doputovao poslije deportacije iz Australije i kratkog boravka u Beogradu.

Novak je u Crnu Goru otišao sa prijateljima, najpre je bio u Tivtu, gdje ima stan, da bi potom obišao manastir Ostrog, gde je razgovarao i sa mitropolitom Joanikijem, a posljednja destinacija, na kojoj je trenutno je Žabljak.

Poznato je da je Novak veliki ljubitelj prirode i zimskih čarolija, pa ne čudi što je izbabrao da boravi u jednom od najpopularnijih zimskih centara Crne Gore.

Tamo je imao i interesantan susret tokom večere, kada mu je prišao crnogorski Instagram influenser i ispričao vic o Federeru i Nadalu, koji ga je nasmijao do suza.

Gotovo svi portali u Srbiji i regionu su objavili ovaj video, a dan kasnije, Jovan Radulović, je ponovo naletio na Novaka i imao duhovitu opasku povodom vica koji mu je ispričao.

- Brate, vidiš šta se desi kada snimiš vic sa mnom? - dobacio je influenser Đokoviću, koji je ispunjavao želje fanova koji su željeli da se slikaju sa njim.

- E, vidio sam - odgovorio je Novak, na šta se Jovan ponovo nadovezao.

- Dođe narod i sad te svi traže - rekao je on, ali je i Novak duhovito odgovorio na to.

- Sada znam koga da tražim kada dođem u Crnu Goru.

Video pogledajte OVDJE

Telegraf

Učitaj još novosti