21. 01. 2022 - 18:11
Majka s bebom danas prišla Đokoviću, NJEGOVA REAKCIJA SVE...
907
Shares
Majka s bebom danas prišla Đokoviću, NJEGOVA REAKCIJA SVE IZNENADILA: Evo šta je odmah uradio

Majka s bebom danas prišla Đokoviću, NJEGOVA REAKCIJA SVE IZNENADILA: Evo šta je odmah uradio

21. 01. 2022 - 18:11
0
Shares

Novak je stigao pod Ostrog, a ovaj momenat je svima natjerao osmijeh na lice.

Dok cijeli teniski svijet još uvijek gori uslijed rasprava o deportaciji najboljeg tenisera sveta iz Australije, Novak Đoković je daleko od tenisa i od takvih tema. 

On je po povratku u Beograd posjetio crkvu Ružica koja se nalazi u okvir zidina Kalemegdana i tu je proslavio Bogojavljenje. A onda se uputio u Crnu Goru.

U četvrtak je stigao u Tivat, a u petak je došao u posetu manastiru Ostrog. Pojavili su se novi snimci poshete najboljeg tenisera svijeta jednom od najčuvenijih pravoslavnih hramova. 

Brojni posetioci Ostroga želeli su da se slikaju sa Novakom i da popričaju sa njim, a najupečatljiviji momenat bio je kada je jedna majka sa bebom prišla Đokoviću. 

Najbolji teniser svijeta je popričao sa njom, a onda uz širok osmijeh ušao u manastir gdje su ga na vratima dočekali monasi. 

Za sada se zna da on bez obzira na rezultate Australijan opena neće izgubiti prvo mjesto na ATP listi do kraja februara, ali ukoliko Aleksandar Zverev ili Danil Medvedev ne osvoje prvi grend slem u sezoni svakako će srpski teniser ostati na čelu ATP liste. 

Učitaj još novosti