21. 01. 2022 - 13:55
VIDEO Trener presjekao dodavanje, suci nisu vidjeli. Njegovi...
907
Shares
VIDEO Trener presjekao dodavanje, suci nisu vidjeli. Njegovi pobijedili jedan razlike

VIDEO Trener presjekao dodavanje, suci nisu vidjeli. Njegovi pobijedili jedan razlike

21. 01. 2022 - 13:55
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pomoćni trener Brooklyn Netsa David Vanterpool kažnjen je s 10.000 dolara, a njegov klub s 25.000 jer se tokom utakmice protiv Washington Wizardsa umiješao u igru i potencijalno promijenio ishod susreta, koji je završio tijesnom pobjedom Netsa 119:118.

S klupe presjekao dodavanje Wizardsa

Sredinom četvrte četvrtine Vanterpool je, sjedeći na klupi, ispružio ruku i izbio loptu ispred ruku igrača Wizardsa. Ona je završila u posjedu Netsa, a suci nisu reagirali, nego su pustili da se igra nastavi, na nevjericu domaće klupe, koja je žustro protestovala.

"Nitko od sudijanije primijetio šta se dogodilo, a čak i da jest, ne postoji protokol za takve incidente", rekao je glavni sudac Ben Taylor nakon utakmice, ali Wizardsi nisu prihvatali takvo opravdanje.

"Moja reakcija bila je potpuna nevjerica. U svom jako dugo vremenu u košarci nikad nisam vidio da se nešto ovakvo dogodi a da sudije to uopće ne primijete", rekao je privremeni trener Wizardsa Joseph Blair.

Video pogledajte OVDJE
 

Kazna slaba utjeha Wizardsima

Dan kasnije NBA liga objavila je novčane kazne za Vanterpoola i Netse, ali slaba je to utjeha Wizardsima, koji se s pravom mogu buniti s obzirom na poraz od samo jedan razlike, koji bi možda izbjegli da nisu nepravedno ostali bez tog jednog posjeda lopte u tijesnoj završnici zbog bizarnog poteza čovjeka s protivničke klupe.

Wizardsi su nakon tog poraza na omjeru 23-22 i drže osmo mjesto na Istoku pa bi ih ovaj poraz u konačnici mogao koštati i plasmana u doigravanje.

Index

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti