20. 01. 2022 - 23:34
OPET ĆE SE SUDARITI SA DŽEKOM Roma preokretom do pobjede,...
907
Shares
OPET ĆE SE SUDARITI SA DŽEKOM Roma preokretom do pobjede, poznati svi parovi četvrtfinala talijanskog kupa

KUP ITALIJE

OPET ĆE SE SUDARITI SA DŽEKOM Roma preokretom do pobjede, poznati svi parovi četvrtfinala talijanskog kupa

20. 01. 2022 - 23:34
0
Shares

Nogometaši Rome plasirali su se u četvrtfinale talijanskog kupa nakon što su kao domaćini svladali drugoligaški Lecce 3:1. Momčad Josea Mourinha pobjedu je izborila preokretom, a u posljednjih pola sata utakmice imala je i igrača više. U sljedećem krugu takmičenja igrat će protiv Intera.

Gostujuća momčad povela je u 15. minuti nakon što je Arturo Calabresi svladao Rominog vratara, a preokret su režirali Marash Kumbulla golom u 40. i asistent za njegov pogodak Tammy Abraham, koji je bio precizan u 54. minuti. Konačan rezultat postavio je Eldor Šomurodov.

Prva dva pogotka na utakmici postignuta su glavom nakon kornera, a Abraham je pogodio iz okreta s vrha šesnaesterca. Osam minuta kasnije Romi je posao olakšan Gargiulovim isključenjem. U razmaku od dvije minute, u 60. i 62., dobio je dva žuta kartona, a sve to kaznio je uzbekistanski napadač u 81. za konačnih 3:1 iz akcije koja je krenula od Rominog vratara. 

Roma je tako kao posljednja momčad stigla do četvrtfinalne faze u ovom natjecanju. Već ranije bili su poznati sudionici ostalih četvrtfinalnih dvoboja. U njima će se sastati: Juventus - Sassuolo, Fiorentina - Atalanta i Milan - Lazio.

Učitaj još novosti