20. 01. 2022 - 19:57
NOLE OPET U CENTRU PAŽNJE Najnoviji napad na Srbina zbog scene...
907
Shares
NOLE OPET U CENTRU PAŽNJE Najnoviji napad na Srbina zbog scene iz aviona (FOTO)

MNOGI SMATRAJU DA JE NEMARAN

NOLE OPET U CENTRU PAŽNJE Najnoviji napad na Srbina zbog scene iz aviona (FOTO)

20. 01. 2022 - 19:57
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković čovjek je o kojem u prethodnom periodu priča čitav svijet.

Nakon što je deportovan iz Australije, Novak se vratio u Beograd, a fotografija iz aviona koju je slikao njegov saputnik, izazvala je dodatne kontroverze.

Đokoviću sada zamjere što nije imao masku dok je čitao u avionu. Maska je uglavnom obavezna u svim aviokompanijama i zbog ovog je Novak ponovo u centru pažnje.

Srbijanski teniser je tokom kratkog boravka u Australiji poštovao mjere i konstantno je nosio masku, ali po ulasku u avion odlučio je kako mu je dosta.

Za mnoge je njegov potez neprihvatljiv i novi dokaz da je Đoković nemaran u toku pandemije.

Novak Đoković deportovan je iz Australije dan prije početka Australian Opena.

Nakon 11 dana drame u Melbourneu, srbijanskom teniseru po drugi put je oduzeta viza i morao je napustiti zemlju.

O cijelom slučaju s najboljim teniserom na svijetu sada se oglasila i češka teniserka Tereza Martinec, koja je kazala kako tužno što niko od igrača nije stao iza Noleta.

"Nisam željela isprva da komentarišem ništa, ali mislim da nije fer to što su uradili Novaku Đokoviću. On je uvijek bio tu i htio da pomogne svojom slobodnom voljom i to ne samo što se tiče tenisa, nego generalno", rekla je Čehinja i dodala:

"Iz mog iskustva, Đoković je uvijek bio tu da stane iza igrača, a sada niko od nas nije stao iza njega u teškoj situaciji. Tužno je za one koji nisu razumjeli. Ne znam šta se desilo poslije, ali Novak je imao dozvolu da dođe i igra. Da nije bilo moguće, nikada ne bi krenuo za Australiju."

Učitaj još novosti