20. 01. 2022 - 19:24
UBILI U POJAM HRVATE, NAŠ PONOS! Evo što Crnogorci pišu nakon...
907
Shares
UBILI U POJAM HRVATE, NAŠ PONOS! Evo što Crnogorci pišu nakon ISTORIJSKE pobjede protiv Hrvatske

EVROPSKO PRVENSTVO ZA RUKOMETAŠE

UBILI U POJAM HRVATE, NAŠ PONOS! Evo što Crnogorci pišu nakon ISTORIJSKE pobjede protiv Hrvatske

20. 01. 2022 - 19:24
0
Shares

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je poraz od Crne Gore 32:26 u prvoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva. Ostala je tako samo na teoriji za plasman u polufinale jer je već na dva poraza, a još je čekaju dvoboji s favoritom Danskom, Islandom i Nizozemskom.

Za Crnu Goru ovo je jedna od najvećih pobjeda u povijesti. Crnogorci slave sjajnog golmana Nebojšu Simića, koji je imao 15 odbrana protiv Hrvatske, piše Index.hr.

Crnogorski mediji oduševljeni su igrom i pobjedom svoje reprezentacije. Pobjeda donosi naslov "Nastavljen šou Lavova. Crna Gora deklasirala viceprvaka Europe", uz zaključak da Crnogorci sada sanjaju otvorenih očiju te da je sve moguće.

CDM.me je izašao s naslovom "Momci za ponos: Senzacionalni lavovi razbili Hrvate" i u tekstu dodao da je Crna Gora razbila Hrvatsku te da je ovo bio još jedan meč za pamćenje izabranika Zorana Roganovića, koji su od starta nametnuli svoj ritam.

Cgsport.me na sličnom je tragu s naslovom "Kakav tim! Rukometna sila Crna Gora razbila Hrvate", uz stav da su Lavovi večeras razbili Hrvate, gigante rukometa.

"Hrvati su večeras upoznali Simića i društvo. Naš golman je ubio u pojam Hrvate", stoji u tekstu.

RTCG.me u naslovu ima "Lavovi očitali lekciju Hrvatima", a Vijesti. me u prvi plan guraju naslov "Još jedan povijesni podvig Lavova: Crna Gora nadigrala Hrvatsku u Budimpešti", uz opasku: "velika pobjeda naše selekcije, jedna od najvećih ikada - savladali su Hrvatsku i najavili da su spremni boriti se za put u završnicu na Europskom prvenstvu."

Crna Gora u subotu od 15:30 igra protiv Nizozemske, a Hrvatska isti dan od 20:30 igra protiv Danske.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Učitaj još novosti