20. 01. 2022 - 15:25
ŽENI SE BEKAMOV SIN - VJENČANJE O KOJEM ĆE PRIČATI SVIJET: Evo...
907
Shares
ŽENI SE BEKAMOV SIN - VJENČANJE O KOJEM ĆE PRIČATI SVIJET: Evo kako izgleda njegova izabranica (FOTO)

ŽENI SE BEKAMOV SIN - VJENČANJE O KOJEM ĆE PRIČATI SVIJET: Evo kako izgleda njegova izabranica (FOTO)

20. 01. 2022 - 15:25
0
Shares

Vjenčanje u domu Bekamovih o kom će se pričati.

Nikola Pelc, koja će uskoro postati supruga Bruklina Bekama, za dan svog vjenčanja treba da osmisli „bajkovitu“ Valentino haljinu dok će "izbjeći" vjenčanicu iz Viktorijinog dizajnerskog asortimana.

Golupčići , koje su se vjerili nakon samo nekoliko mjeseci zabavljanja, trebalo bi da se konačno vjenčaju 9. aprila nakon što su bili prinuđeni da odlože vjenčanje zbog pandemije i ograničenja. 

Bruklin, 22, koji je najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam - reći će svoje 'da' zajedno sa svojom braćom Romeom (18) i Kruzom (15), koji će mu biti kumovi na poseban dan.

U međuvremenu, 27-godišnjoj Nikoli će se pridružiti njen brat koji igra hokej na ledu Bred, koji je postavljen za glavnu "deverušu" za veliki dan. Ceremonija će se održati na prostranom imanju oca milijardera glumice Nikole, Nelsona Pelca, na Floridi.

I to će biti vjenčanje sa pozamašnom listom poznatih gostiju, uključujući manekenku Điđi Hadid, Nikol Riči i Gordona i Tanu Remzi, prema The Sun. Vog će čak pokrivati i veliki dan Bruklina i Nikole - što je dodatni pritisak na mladi par.

Podižući poklopac sa vrućeg vjenčanja, jedan insajder je za The Sun rekao: „Razumljivo je da Nikola i Bruklin žele da ceo dan bude savršen i da je njihova pažnja posvećena detaljima prilično zapanjujuća."

„Novac očigledno nije predmet rasprave, ali oni ipak žele da taj dan bude proslava ljubavi, a ne bogatstva. Vogov direktor zabave Serđo Kletnoj udvarao se paru i izgleda da će oni dobiti ekskluzivna prava na vjenčanje. Vog je pokrio vjenčanje Idrisa Elbe i bilo je predivno snimljeno. Bit će to nešto veoma ukusno.“

Iako je Bruklinskoj mami Viktoriji dato da dizajnira vjenčanicu svoje snaje, čini se da je Nikola imala druge ideje. Glumica je priželjkivala 'bajkovitu' Valentino haljinu i trudila se da pronađe savršenu.

„Nikola je odletela u Rim sa svojim stilistom radi biranja vjenčanica, i oduševila se sa dva bajkovita Valentinova kroja“, dodao je insajder.

„Viktorija Bekam je dizajnirala Nikolinu haljinu za veridbu i u potpunosti podržava ovaj potez."

U međuvremenu, očekuje se da će bivši kapiten Engleske Dejvid, 46, biti domaćin ceremonije na veliki dan.

Bruklin je počeo da izlazi sa zadivljujućom američkom glumicom u oktobru 2019. Par se vjerio u julu sljedeće godine, a Viktorija i Dejvid su na Instagramu udijelili čestitke sretnom paru.

Slike buduće snahe možete pogledati na OVOM LINKU

Učitaj još novosti