20. 01. 2022 - 11:18
JOKIĆ JEDVA IZBJEGAO ISKLJUČENJE: Nikola NAPAO SUDIJU, a...
907
Shares
JOKIĆ JEDVA IZBJEGAO ISKLJUČENJE: Nikola NAPAO SUDIJU, a trener uletio na teren da ga zaustavi (VIDEO)

JOKIĆ JEDVA IZBJEGAO ISKLJUČENJE: Nikola NAPAO SUDIJU, a trener uletio na teren da ga zaustavi (VIDEO)

20. 01. 2022 - 11:18
0
Shares

Srpski košarkaš odigrao strašan meč, a pobjesnio je zbog jedne sudijske odluke.

O Jokićevoj njegovoj maestralnoj partiji se priča već satima. Razbijao je ekipu iz Los Anđelesa, pravio im probleme poenima, skokovima, asistencijama... Iako je hvalio svog čuvara nakon meča. 

Najbolji centar  ponovo je radio sve na terenu, ali meč u kojem je dominirao obeležio je i jedan incident. U jednom trenutku srpski košarkaš bio je blizu isključenja.

Želio je objašnjenje za jednu kontroverznu odluku, ali način na koji je to uradio nije bio adekvatan. Nikola je veoma burno reagovao, zbog čega je zaradio i tehničku grešku.

Iako je prije samo nekoliko dana istakao da više ne ulazi u rasprave sa sudijama, sada nije mogao da odoli. Pokušao je da objasni arbitru koji mu je bio najbliži, ali on nije imao sluha.

Sporni detalj dogodio se u trećoj deonici meča, pri neriješenom rezultatu. Jedan od igrača Klipersa ostao je da leži u reketu, ali ga to nije spriječilo da učestvuje u akciji. Sa parketa je ometao Nikolu Jokića.

Prvo se vidjela visoko podignuta noga u pravcu srpskog centra, a i kod drugog pokušaja šuta je ometao Nikolu.

"Bio sam ljut jer me je uhvatio za nogu dok sam pokušavao da šutnem", rekao je Jokić nakon meča.

Na kraju, u teren je uleteo Majkl Meloun i zaustavio srpskog centra koji bi možda bio i isključen da je nastavio raspravu sa sudijama.

Ovde je kompletna situacija koja je iznervirala Jokića:

Nagetsi su upisali treći trijumf u poslednja četiri meča i nastavili da se penju na tabeli. Uz ovakvu Jokićevu igru plasman u plej-of ne bi smio da se dovodi u pitanje, iako je Denver čitave sezone osakaćen povredama.

 

Učitaj još novosti