19. 01. 2022 - 12:54
NOVAK JE ISKORIŠTEN! Advokat otkrio zašto se deportacija odmah...
907
Shares
NOVAK JE ISKORIŠTEN! Advokat otkrio zašto se deportacija odmah nije odigrala: CILJ IM JE SKRETANJE PAŽNJE SA GLAVNOG PROBLEMA

NOVAK JE ISKORIŠTEN! Advokat otkrio zašto se deportacija odmah nije odigrala: CILJ IM JE SKRETANJE PAŽNJE SA GLAVNOG PROBLEMA

19. 01. 2022 - 12:54
0
Shares

Đoković je trenutno u Beogradu, neće se oglašavati do kraja Australian Opena, ali kako dalje kad i ostali organizatori teniskih turnira najavljuju obaveznu vakcinaciju za sve učesnike.

Miloš Bjelinić, urednik sportske redakcije Kurira, istakao je da je Novak satjeran u ćošak i da ako želi da igra na nekom od predstojećih Grand Slamova moraće da se vakciniše.

- Ovaj slučaj sa Novakom u Australiji pokrenuo je čitavu lavinu daljih procesa, prije svega na tim većim turnirima. Svi imaju istu poruku samo vakcinacija i niko više izuzeće ne spominje. Ovaj put znaće se jasno da mora vakcinacija i tu je Novak satjeran u ćošak. Na sljedeća dva turnira Novak će moći da učestvuje uz obavezan karantin. Nažalost ovi veći turniri koji zanimaju Novaka, a to su Grand Slamovi po svemu sudeći bez vakcine neće moći da učestvuje. Moje mišljenje je da će Novak propustiti ovu sezonu dok pandemija ne prođe - rekao je Bjelinić u Jutarnjem programu na Kurir televiziji.

Đoković je na sve žešćem udaru zbog izbjegavanja vakcine, a i sponzori zahtjevaju hitan razgovor s njim.

Bjelinić se potom osvrnuo na sponzore i kako su neki od njih reagovali na slučaj u Australiji.

- Sponzore je u interesu da se njihov logo i njihovo ime uz Novaka pojavljuje na tim turnirima. Ako nema Novaka njihov interes znatno opada. Jeste tačno da se jedna velika kompanija oglasila i zatražila razgovor sa Novakom, mada isto tako dvije druge velike kompanije su se oglasile i rekle da će ostati uz prvog tenisera svijeta - rekao je Bjelinić.

Advokat Predrag Savić otkrio je koji je skriveni cilj imala vlada Australije i zašto se taj slučaj toliko odužio.

- Na SBS Srpski ima tri sata programa i on već cijele godine upozoravaju bojažljivo na probleme u Australiji. To je državni program koji plaćaju srpski emigranti, oni ne smiju da budu protiv Morisona. Sada kada je ovo došlo do ovakve situacije, oni upozoravaju zašto je onakav zvjerski progon Novaka uslijedio. Cilj im je bio da skrenu pažnju sa glavnog problema, a to im je i uspjelo. Mogli su oni to da riješe u jednom danu i da odmah po dolasku Novaka kažu mu da ne može da igra i deportuju ga, ali su sve to uradili da skrenu pažnju sa problema sa koronom koji se već dešavao u državi - rekao je advokat.

2873587-111584-220119-02-20-38-21-still008-ff

Kurir

Učitaj još novosti