18. 01. 2022 - 23:03
Wanda muškarca u Argentini obradovala skupim poklonom, on u...
907
Shares
Wanda muškarca u Argentini obradovala skupim poklonom, on u dilemi da li da ga zadrži ili proda

Wanda muškarca u Argentini obradovala skupim poklonom, on u dilemi da li da ga zadrži ili proda

18. 01. 2022 - 23:03
0
Shares

Wanda Nara (35), supruga PSG-ovog napadača Maura Icardija, razveselila je jednog od najvjernijih fanova.

Supruga i menadžerica argentinskog reprezentativca je u Argentini poznata po velikodušnosti koju pokazuje prema svojim fanovima, iako je uglavnom u Evropi znaju po raznim aferama i skandalima.

Jedan mladić iz Buenos Airesa više od deset godina pobornik je Wande, a ona mu je sada poklonila luksuznu torbu Christian Dior čija cijena je oko 3000 eura.

Sretnik Marino de la Canal je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa torbom u rukama koju je dobio od Wande i zahvalio joj se na poklonu.

ad01odm1yjdkotzhyjkyntayntbhogmyzjk1m2zkyza4mw-thumb

"Kada je Wanda došla u Buenos Aires, sreo sam je i rekla mi je da će mi poslati mali božićni poklon. Nisam vjerovao. Dani su prolazili i mislio sam da je zaboravila. Danas sam se probudio i dočekala me ova božanstvena torba iz Diora. Ja ne mogu vjerovati. Ostao sam bez riječi. Ne znam da li da je zadržim ili da je prodam jer je skupa", kazao je.

Postao je popularan u Argentini prije nekoliko godina kada je tokom nastupa Wande u jednoj TV emisiji svakodnevno išao pred zgradu televizije sa plakatima posvećenim Wandi, te je uzvikivao "Wanda, volim te", a to mu se na kraju eto i isplatilo.

Učitaj još novosti