18. 01. 2022 - 13:01
Tomislav Ivković: Poražavajuće je stanje s infrastrukturom...
907
Shares
Tomislav Ivković: Poražavajuće je stanje s infrastrukturom kada je Borac u pitanju, ovo su amaterski uslovi

NOVI SPORTSKI DIREKTOR ISKREN

Tomislav Ivković: Poražavajuće je stanje s infrastrukturom kada je Borac u pitanju, ovo su amaterski uslovi

18. 01. 2022 - 13:01
0
Shares

Banjalučki Borac ove zime dobio je veliko pojačanje, Tomislava Ivkovića, proslavljenog golmana koji je igrao za velikane poput Crvene zvezde, Dinama, Sportinga iz Lisabona, prenosi MONDO.

Sada već bivši trener sarajevskog Željezničara u banjalučkom Borcu obavlja funkciju sportskog direktora, a u intervju za televiziju Elta istakao je da aktuelni šampion BiH mora da ima bolju infrastrukturu.

"Ovdje sam sedam dana, gledam, pratim, snimam, dosta toga sam vidio. Poražavajuće je stanje sa infrastrukturom kada je Borac u pitanju. Imamo samo jedan glavni teren i nemamo gdje trenirati, ne računam onaj teren sa vještačkom travom, tamo ne možeš trenirati. Usudio bih se reći da su ovo amaterski uslovi. Ljudi koji vode ovaj klub daju svoj život i sve da bi on bio najbolji u BiH. Da bi se to ostvarilo moraš imati infrastrukturu. Grad je vlasnik i on dozvoljava da ovo propada, ne ulaže se, nisu ovo uslovi za klub koji bi trebao biti u vrhu bh fudbala”, istakao je Ivković.

Njegovi prioriteti već su posloženi kada je u pitanju prelazni rok.

“Meni je bitno da Zakarić ostane. Imamo preliminarni dogovor da tako i bude. Moramo se pojačati na krilima brzim igračima da malo dobijemo na toj brzini. Ideje imamo, onog koga dovedemo treba da bude pojačanje, da pravi razliku. Igrači koji su tu, po mom mišljenju mogu i moraju više, nisu još na svom maksimumu”, kazao je Ivkovkić. 

Učitaj još novosti