16. 01. 2022 - 08:41
Oglasio se Đoković prvi put nakon donešene odluke!
907
Shares
Oglasio se Đoković prvi put nakon donešene odluke!

Oglasio se Đoković prvi put nakon donešene odluke!

16. 01. 2022 - 08:41
0
Shares


- Želio bih da dam kratku izjavu da se osvrnem na epilog današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, prije nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom - rekao je Novak Đoković, prenosi The Age.

- Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedjelja bio na meni i nadam se da sada svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim. Poželio bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru.

Nije zaboravio Novak ni podršku koju je dobijao ovih dana:

- Na kraju, htio bih da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim zemljacima Srbima na kontinuiranoj podršci. Bili ste mi veliki izvor snage.

Đokovića deportuju nakon što je izgubio spor protiv Australije tako da neće nastupiti na Australian Openu. Žalba Novaka Đokovića nije prihvaćena i on će morati da napusti zemlju.

 

 

Podsjetimo, srbijanski teniser je ponovo pratio saslušanje u noći između subote i nedjelje po bh. vremenu, i to pred pred tročlanim sudijskim vijećem, koje je predvodio glavni sudija Džejms Alsop.w873-1

Učitaj još novosti