15. 01. 2022 - 19:50
Australijanac uzima majicu " IDEMO" i masku sa Novakovim likom...
907
Shares
Australijanac uzima majicu

Australijanac uzima majicu " IDEMO" i masku sa Novakovim likom i kreće u bitku za Đokovića!

15. 01. 2022 - 19:50
0
Shares

Saga oko učešća Novaka Đokovića na predstojećem Grand Slam turniru u Melbournu i dalje traje.

Konačna odluka trebalo bi da uslijedi u noći između subote i nedjelje , a podrška Novaku stigla je od onog od koga se to vjerovatno najmanje očekivalo.

Kontroverzni Australijanac Nick Kyrgios svim srcem je stao uz Novaka.

Najprije prošle sedmice, u emisiji "Bez granica" u kojoj učestvuje sa još dva sagovornika, ujedno sunardonika, a uradio je to i ove subote.

U ponovnom šokantnom obraćanju javnosti, Kyrgios je ovom prilikom rekao i sljedeće:

"Zamislite kako je Novak u ovom trenutku, poslije svega što se desilo, osjeća iscprljeno, iscijeđeno, zamislite kroz šta sve prolazi i njegova porodica. Ovo je je**** zaje****ja! Ili je trebalo da mu se ne dozvoli da bude ovde, ili, ako je već tu, onda ga pustite da igra. Pa, on će ionako da ode odavde čim se završe takmičarski nastupi! Mislim da bi čak bilo super da osvoji Australian Open, to bi bilo fenomenalno. Hoću i ja da obučem majicu na kojoj piše na srpskom "IDEMO!", hoću da hodam po Melbourne parku s maskom na kojoj je Novakov lik!" rekao je Kyrgios.

Osvrnuo se i na Noletove rivale.

"Znate, stvarno me izluđuje kako ljudi gledaju na neke stvari. Evo, Nadal, Tsitsipas... Sve je razumijem šta oni pričaju (gledaju svoja posla, a za Đokovića samo kažu "da se "treba pridržavati pravila", prim. prev.), ali zar ne mislite da je Novak Đoković, prije svega, ljudsko biće? Da je njemu potrebno razumijevanje, podrška? E, a on podršku dobija - od mene?! Mislim, koji k*** se dešava (drugima)?!, bez dlake na jezike je rekao australijski teniser.

Kurir sport

Učitaj još novosti