15. 01. 2022 - 11:45
PRED OKRŠAJ S HRVATIMA SRBIJI STIGLA VRLO LOŠA VIJEST Šanse...
907
Shares
PRED OKRŠAJ S HRVATIMA SRBIJI STIGLA VRLO LOŠA VIJEST Šanse Kauboja nakon ovog DRASTIČNO porasle, očekuje nas spektakl

SJAJNI CINDRIĆ SE VRAĆA U SASTAV

PRED OKRŠAJ S HRVATIMA SRBIJI STIGLA VRLO LOŠA VIJEST Šanse Kauboja nakon ovog DRASTIČNO porasle, očekuje nas spektakl

15. 01. 2022 - 11:45
0
Shares

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon poraza od Francuske 27:22 na Europskom prvenstvu večeras od 20:30 očekuje druga utakmica u grupi. U ključnom okršaju za plasman u iduću fazu takmičenja protivnik u mađarskom Szegedu joj je Srbija. Selektor Kauboja Hrvoje Horvat na mukama je zbog situacije s pozitivnima na koronavirus u reprezentaciji, zbog čega stalno mora pozivati nove igrače, ali barem je dobio odličnu vijest o Luki Cindriću.

Posljednji test sjajnog srednjeg vanjskog bio je negativan i on će biti na raspolaganju za okršaj sa Srbijom, osim ako liječnička služba reprezentacije ne procijeni da kondicijski nije spreman, ali u toj je priči dobra vijest to što je Cindrić razdoblje pozitivnosti na covid proveo bez simptoma.

Zbog pozitivnih testova i dalje su izvan stroja Domagoj Duvnjak i Marko Mamić, a sinoć su iz istog razloga otpali Leon Šušnja i Lovro Mihić. David Mandić je suspendiran zbog plavog kartona protiv Francuske, a umjesto njega Horvat je pozvao Nexeova Marina Jelinića.

Umjesto novozaraženih Šušnje i Mihića Horvat je reprezentaciji priključio Željka Musu i Valentina Ravnića, koji prije Eura nisu bili ni na širem popisu od 35 igrača, ali su pozvani nakon što je EHF zbog korone promijenio pravila.

Hrvatska je u prvoj utakmici Eura izgubila od Francuske 27:22 i ako želi u drugi krug, mora pobijediti Srbiju koja je bila uvjerljiva protiv slabe Ukrajine 31:23. U drugi krug idu dvije reprezentacije iz svake grupe.

Utakmica Hrvatske i Srbije igra se od 20:30 sati. Druga utakmica grupe C između Francuske i Ukrajine počinje u 18 sati.

Učitaj još novosti