15. 01. 2022 - 10:09
ŠOK! OVO NE SLUTI NA DOBRO... Kladionice IZBRISALE Novaka iz...
907
Shares
ŠOK! OVO NE SLUTI NA DOBRO... Kladionice IZBRISALE Novaka iz rasporeda na Australijan openu! Oglasio se i Rafa te ponovo zadao NIZAK UDARAC Srbinu

ŠOK! OVO NE SLUTI NA DOBRO... Kladionice IZBRISALE Novaka iz rasporeda na Australijan openu! Oglasio se i Rafa te ponovo zadao NIZAK UDARAC Srbinu

15. 01. 2022 - 10:09
0
Shares

Poznati sajt za praćenje rezultata,obrisao je Đokovićev meč prvog kola i precrtao ga kao otkazan.

APSOLUTNO NEOČEKIVAN PREOKRET: Đokovićev advokatski tim odnio važnu pobjedu, ovo sada značajno mijenja situaciju

Ovim potezom kladionice su unijele dodatni nemir pred večerašnje suđenje.

Veliki broj navijača upitalo se da li kladionce već sada znaju ishod suđenja u Melburnu ili je u pitanju nešto drugo...

2868807-88-ff

FOTO: PRITNSCREEN

Podsjetimo, advokati srpskog tenisera su ubrzo nakon preliminarnog saslušanja potvrdili da će on provesti noć u imigracionom pritvoru. Đokoviću je juče drugi put ukinuta australijska viza, nakon što je u zemlju ušao nevakcinisan protiv korona virusa, ali uz medicinsko izuzeće, kako bi učestvovao na Australijan openu.

Odluku o ukidanju vize donio je ministar za imigracije Aleks Hok jer bi, po njegovom mišnjenju, prisustvo nevakcinisanog igrača moglo da podstakne protivljenje vakcinaciji protiv korona virusa.

Đokoviću je viza prvi put ukinuta po njegovom dolasku u Melburn, nakon što su zvaničnici australijskih graničnih vlasti procijenili da "nije pružio odgovarajuće dokaze" da bi dobio medicinsko izuzeće.

On je potom nekoliko dana proveo u imigracionom hotelu prije nego što je dobio prvi spor na sudu kada je odlučeno da mu se vrati viza i da bude pušten iz pritvora.

Đoković na Australijan openu pokušava da osvoji rekordni 10. trofej na tom turniru i rekordnu 21. grend slem titulu.

Takmičenje na prvom grend slem turniru počinje u ponedjeljak.

U međuvremenu, španski teniser, Rafael Nadal, smatra da niko nije veći od samog Australian opena, ni on sam, ni Novak Đoković, niti bilo ko drugi.

- Kazaću jednu stvar - sasvim je jasno da je Novak Đoković jedan od najboljih igrača u istoriji, bez sumnje. Ali ne postoji nijedan igač u istoriji koji je važniji od takmičenja. Niko, niti Roger, Novak ili ja, niti Bjorn Borg, koji je bio nevjerovatan u svoje vrijeme. Jedni igrači odlaze, a drugi, novi, dolaze. Tenis ide dalje, Australian open je mnogo važniji od bilo kog igrača, rekao je Rafael Nadal, pa dodao:

- Ako zaigra konačno biće OK. Ako ne igra na Australian openu biće to sjajan turnir sa ili bez njega. To je moje gledište. Zaista ga poštujem, čak iako se ne slažem sa mnogim stvarima koje je uradio posljednjih nekoliko sedmica.

ITALIJANI POTVRDILI Stigla PERFEKTNA ponuda za Dušana Vlahovića, gazda Viola sad je apsolutno nemoćan

Učitaj još novosti