14. 01. 2022 - 18:20
Navijači ga "zaboravili", izgubio volju za fudbalom, udebljao...
907
Shares
Navijači ga

Navijači ga "zaboravili", izgubio volju za fudbalom, udebljao se i razmišlja o prekidu karijere

14. 01. 2022 - 18:20
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Argentinski napadač Gonzalo Higuain lagano privodi karijeru kraju.


Higuain je član Miamia u MLS ligi s kojim ima ugovor do kraja 2022. godine, a nakon toga pitanje da li će još igrati fudbal ili se penzionisati u 35. godini. Izglednija je ova druga opcija.

Jedan od razloga leži u činjenici da Higuain ne izgleda na fudbalera, a potpuno je promijenio imidž.

Higuaina sada krasi duga gusta brada, a primjetno je da ima i desetak kilograma više, no neće mu to puno smetati u MLS ligi, gdje je ipak ugovor dobio na ime i karijeru koju ima iza sebe.

Na 39 mečeva u MLS-u, argentinski napadač je postigao 13 pogodaka, a u MLS je došao iz Juventusa u septembru 2020. godine.

Otišao je u MLS, prvenstveno radi odlične zarade. U klubu Davida Beckhama zarađuje oko šest miliona dolara po sezoni. Međutim, glad za fudbalom je totalno izgubljena do tolike mjere da razmišlja o prekidu karijere i sve je izglednije da će se to i desiti krajem godine.

I prošle godine se pisalo da Higuain više ne liči na fudbalera, izgubio je volju za fudbalom, imao je porodičnih problema, ali mnogi su mišljenja da još može dati fudbalu i da ima magije, ali neke stvari su ipak jače. Pomalo je i "zaboravljen" od strane navijača, a razlog je i njegova fudbalska skromnost posljednjih 15 mjeseci.

Kako god završilo na kraju 2022. godine, Higuain će ostati upamćen kao jedan od najboljih svjetskih napadača posljednje dvije decenije

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti