14. 01. 2022 - 14:20
Ko je "SRPSKA DŽEJ LO" sa kojom je Novak Đoković bio prije...
907
Shares
Ko je

Ko je "SRPSKA DŽEJ LO" sa kojom je Novak Đoković bio prije Jelene: ZA NOĆ ZARADI I DO 30.000 EURA, a tek da vidite KAKO IZGLEDA (FOTO)

14. 01. 2022 - 14:20
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ako ste mislili da je jedino Jelena Đoković znala da osvoji Novakovo srce, prevarili ste se. Najbolji teniser sveta je prije sadašnje suprugu bio u ljubavnoj vezi sa jednom veoma atraktivnom djevojkom, koja se zove Lidija, a evo ko je ona.

Novak je 2014. oženio dugogodišnju djevojku Jelenu Ristić, ali je malo poznato da je prije nje bio u emotivnoj vezi sa Lidijom Popović. Sada je Đoković porodičan čovjek, ima sina i kćerku, a u mlađim danima bio je povezivan sa mnogim lepoticama. Jedna od onih koja je uspjela da osvoji njegovo srce jeste i Lidija.

Bilo je to prije nego što je srpski teniser postao planetarno popularan i najbolji na svetu u ovom sportu, a Novakova karijera je i presudila ljubavi. Nedugo nakon prekida sa Lidijom, Novak je započeo vezu sa Jelenom koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović je danas deo javne scene. Poznat je di-džej, nastupa pod imenom Lejdi Li i na društvenoj mreži Instagram ima preko 400.000 pratilaca. Prije dvije godine je Lejdi Li imala više od 80 inostranih nastupa, najviše na prostoru Azije, a od jednog navodno zaradi i 30.000 eura.

Lidiju zovu i "srpska Džej Lo", a u jednom od intervjua otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

"Nole je za vrijeme naše veze uvek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam", rekla je Lidija.

Sport.ba/Blic,rs

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti