12. 01. 2022 - 16:58
ROĐENA SESTRA DUŠKA TOŠIĆA NE KRIJE ŠTA MISLI O SNAHI JELENI...
907
Shares
ROĐENA SESTRA DUŠKA TOŠIĆA NE KRIJE ŠTA MISLI O SNAHI JELENI KARLEUŠI: Jedno ne želi nikako da učini

ROĐENA SESTRA DUŠKA TOŠIĆA NE KRIJE ŠTA MISLI O SNAHI JELENI KARLEUŠI: Jedno ne želi nikako da učini

12. 01. 2022 - 16:58
0
Shares

Domaća javnost već danima bruji o navodnom nasilju u porodičnom domu Karleuša-Tošić. Prema pisanju medija fudbaler Duško Tošić fizički je nasrnuo na surpugu pjevačicu Jelenu Karleušu.

Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gdje je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Tošić je demantovao navode da je bio nasilan, a Jelena je samo apelovala na medije da nepišu neistine o njenoj porodici, ali nije govorila o događajima iz porodičnog doma. O događajima u porodici Karleuša-Tošić ćute i prijatelji i članovi porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81


Međutim, Instagram profil rođene sestre Duška Tošića Katarine daje odgovor na mnoga pitanja.

Ova dama, koja izbjegava pojavljivanje u medijima, sačuvala je gotovo sve fotografije sa snahom Jelenom Karleušom, što jasno pokazuje njen stav o cijeloj situaciji.

Pored sopstvenih porodičnih slika, Duškova sestra uglavnom objavljuje fotografije Tošićeve porodice, a najviše je onih sa Jelenom.

(Srbija danas)

Učitaj još novosti