11. 01. 2022 - 13:30
"NOVAK JE LAŽLJIVI, PODMUKLI SE*ONJA" Skandal na televiziji:...
907
Shares

AUSTRALIJA

"NOVAK JE LAŽLJIVI, PODMUKLI SE*ONJA" Skandal na televiziji: Voditelji mislili da nisu u programu pa brutalno VRIJEĐALI SRBINA

11. 01. 2022 - 13:30
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković "ne silazi" s televizijskih ekrana u Australiji ovih dana, a razlog je naravno suđenje protiv tamošnje Vlade pred Federalnim i porodičnim sudom, koje je dobio, a poslije čega mu je vraćena viza.

Trenutno se sprema za Australijan open, ali mnogi u ovoj zemlji i dalje vode medijsku hajku protiv svjetskog broja 1, pa su sada počeli i da ga vrijeđaju, piše Blic.

Svojevrstan skandal dogodio se tako uživo u programu "Kanala 7", gde su između snimanja, očigledno nesvjesni da su već uključeni u program, voditelji ove televizije izrekli niz uvreda na račun Novaka Đokovića.

- Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I poslije toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspjeti da se izvuče - razgovarali su između sebe ovaj gospodin i gospođa.

Video je brzo postao viralan i pribrao je veliki broj negativnih reakcija, pri čemu su mnogi upitali za profesionalnost dvoje novinara, koji uvijek treba da izvještavaju neutralno o čitavoj situaciji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti