11. 01. 2022 - 08:52
DIGLA SE "KUKA I MOTIKA" U AUSTRALIJI! "Češljaju" dokumenta,...
907
Shares
DIGLA SE

MELBOURNE

DIGLA SE "KUKA I MOTIKA" U AUSTRALIJI! "Češljaju" dokumenta, Novak je sad na udaru zbog ovoga!

11. 01. 2022 - 08:52
0
Shares

Srpskom teniseru i dalje stoji mač nad glavom, ministar za imigraciju Australije Aleks Hok još nije donio odluku da li će mu opet ukinuzi vizu ili ne, nakon što je Federalni sud na čeku sa sudijom Kelijem odlučio da oslobodi Novaka i vrati mu se pasoš. 

ĐOKOVIĆ IPAK U VELIKIM PROBLEMIMA: Federalna vlada istražuje je li Novak lagao, za davanje lažnih iskaza prijeti ozbiljna kazna...

Naime, Novak Đoković je pobijedio Australiju na Federalnom sudu i poništena je odluka vlasti o ukidanju njegove vize, međutim iako je srpski teniser već viđen kako trenira u Melburnu. Ali i dalje mogu da ga deportuju iz zemlje!

Diskreciono pravo da to učini ima ministar za imigracije Aleks Hok, koji i dalje nije siguran šta da radi, piše Informer. Federalne vlasti hoće po svaku cijenu da otjeraju Novaka, sada "češljaju"  sve dokumente koje je Đoković priložio i traže "rupu" za koju bi mogli da se uhvate. Đokovića sada optužuju da je slagao da 14 dana pred dolazak u Australiju nije putovao nigdje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Pojavio se i dokument na kome se vidi da je Đoković "štiklirao" da nije putovao nigdje dvije sedmice pred dolazak u Australiju, dok je poznato da se u Marbelji, gdje ima vilu, pripremao za Australijan open, odnosno da je u zemlju ušao preko leta iz Dubaija.

Činjenica je da je Đoković trenirao u Španiji prije nego što je krenuo na put, pojavljivale su se fotografije i snimci, ali niko ne zna kada je tačno srpski teniser otišao iz Beograda za Španiju. 

Čini se kao slučajna greška, međutim zbog ovoga se ponovo digla "kuka i motika" u Australiji. Poručuju da davanje lažnih ili netačnih informacija ozbiljan prekršaj i da je i to osnov za kaznu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ne smije da se zaboravi da su sva dokumenta popunili iz Teniskog saveza Australije, preko kog je inače i dobio pomenuto "medicinsko izuzeće". Do odluke Novak je na slobodi i nastavlja da se priprema za turnir. Svakako se neće predati bez borbe. Pet dana je proveo u zatvoru, pa bi Australijancima trebalo da bude jasno da ga se neće tako lako riješiti, zaključuje Informer.

DOK JOŠ STREPI OD ODLUKE MINISTRA HAWKEA Danas zaključali Novaka i ugasili kamere, ali je ISPLIVAO SNIMAK! Đoković na terenu, rivalima se neće svidjeti

Učitaj još novosti