10. 01. 2022 - 22:00
Crnogorski borac Hrgoviću: Sličiš na majmuna. Ne čudi se ako...
907
Shares
Crnogorski borac Hrgoviću: Sličiš na majmuna. Ne čudi se ako te pogodi cigla u glavu, znaš da sam SOTONA

VASO "PSIHOPATA" BAKOČEVIĆ

Crnogorski borac Hrgoviću: Sličiš na majmuna. Ne čudi se ako te pogodi cigla u glavu, znaš da sam SOTONA

10. 01. 2022 - 22:00
0
Shares

Vaso "Psihopata"Bakočević jedan je od najpopularnijih boraca na Balkanu. Crnogorski MMA borac odnedavno se bavi i boksom bez rukavica, a sada je odlučio postati i youtuber.

Svoj prvi video posvetio je Filipu Hrgoviću, kojega je žestoko prozvao. Video je pogledalo već preko 30 hiljada ljudi u manje od 24 sata.

Povod Vasinog videa bila je izjava Hrgovića da ne želi gostovati u Podcast Inkubatoru jer ondje gostuju Vaso Bakočević i Dušan Džakić (srpski MMA borac), piše Index.hr. 

"Kvrgoviću, ne znam ništa o tebi pa te moram guglat. Filip Hrgović, El Animal. Znači Filip 'Životinja' Hrgović. Brate, nisi rekao koja si životinja. Ne sličiš mi na tigra ili na lava. Prije bih rekao na majmuna s ovim spojenim obrvama", započeo je Vaso pa dodao: "Šta ti, brate, ovo treba? Uzeo si štap i čačkaš osinjak. Ti znaš da sam ja Sotona."

Osvrnuo se i na Hrgovićev imidž: "Pogledao sam par tvojih intervjua. Djeluješ napuhano, ali može biti da je to laž. I ja se ponašam kao debil, a ustvari sam dobar."

Nakon toga je i pohvalio Hrgovićevu karijeru: "Sad sam malo istražio ko si, ozbiljan rezime. WBC International titula 2018., IBF International titula 2020., europska zlatna medalja 2015. godine i brončana olimpijska medalja. Brate, pa ti si Bronze Bomber. 198 cm, 14 mečeva i 14 pobjeda, nisi ti, Hrgoviću, za baciti."

"Nemoj misliti ako se sretnemo i ti mi se izbečiš, da se nećemo ponabadati. Nisam ti ja bokser, ja se bavim boksom golim šakama. Ti moraš staviti bandaže pa navući one balone da bi se nabadao 12 rundi, ja se nabadam poput pravih muškaraca. Kao u spartansko doba. Ako se gdje sretnemo, a ja sam često gost u Zagrebu, možemo sjesti i popričati, a možemo se ponabadati. Samo ne zaboravi da si ti iz školske klupe otišao u dvoranu, a ja s ulice. Tako da se nemoj iznenaditi ako ti završi cigla u glavi", zaključio je Bakočević.

Posljednju borbu Bakočević je odradio u boksu bez rukavica i upisao pobjedu protiv Bojana Kosednara. U posljednjem MMA meču izgubio je od Francisca Barrija Croate gušenjem u prvoj rundi nakon što je povrijedio nogu. Nakon toga okušao se i u boksu te je izgubio od ruskog youtubera.

Učitaj još novosti