10. 01. 2022 - 17:51
ZAŠTO SE O NADALU NE PRIČA? Ko zataškava veliki skandal: Dok...
907
Shares
ZAŠTO SE O NADALU NE PRIČA? Ko zataškava veliki skandal: Dok Novaka razapinju niko da pita kako je Rafa ušao u Australiju?

DOSTA TOGA NEJASNO

ZAŠTO SE O NADALU NE PRIČA? Ko zataškava veliki skandal: Dok Novaka razapinju niko da pita kako je Rafa ušao u Australiju?

10. 01. 2022 - 17:51
0
Shares

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković na sudu je dokazao validnost svog boravka u Australiji, i to poslije pet dana torture od strane tamošnjih vlasti.

I dok se svijet bavi slučajem prvog reketa sveta, niko javno ne postavlja pitanje, a šta je sa Rafaelom Nadalom?

Španski teniser je jedan od rijetkih koji je od početka upućivao otrovne strelice ka Đokoviću, a povodom učešća na Australijan openu.

Međutim, u sjenci priče o statusu Đokovića, javlja se pitanje zataškivanja skandala kada je Nadal u pitanju.

Zašto?

Rafael Nadal je, a to su prenijeli svi svetski mediji, objavio da je 20. decembra dobio pozitivan test na kovid-19. Nadal je prethodno učestvovao na turniu u Abu Dabiju, da bi po povratku u Španiju bio pozitivan.

Međutim, Španac je već 31. decembra, dakle samo 11 dana kasnije stigao u Australiju. Ovo je više nego sporno jer je prema tamošnjim pravilima morao da provede najmanje 14 dana u izolaciji.

Ostaje da lebdi pitanje, zašto se u svjetskim medijima i teniskom svijetu ne priča o Nadalovom statusu, ko zataškava veliki skandal i zašto se niko ne pita kako je Nadal ušao u Australiju.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobedio je u ponedjeljak rano ujutru po srpskom vremenu Vladu Australije i time dobio mogućnost za ulazak u zemlju i nastup na Australijan openu.

Iako bi odluka suda trebala da bude posljednja u haosu koji traje već sedam dana, ona je za sada samo nastavak priče oko Novaka Đokovića u Melburnu.

Podsjetimo, Novak Đoković je put Australije krenuo 4. januara. Tom prilikom je poslao poruku da je dobio medicinsko izuzeće od vakcinacije.

Učitaj još novosti