09. 01. 2022 - 14:58
SPREMITE SE ZA SENZACIJU! Bayern čuva novac kako bi napravio...
907
Shares
SPREMITE SE ZA SENZACIJU! Bayern čuva novac kako bi napravio mega transfer u ljetnom prelaznom roku

SPREMITE SE ZA SENZACIJU! Bayern čuva novac kako bi napravio mega transfer u ljetnom prelaznom roku

09. 01. 2022 - 14:58
0
Shares

Minhenski Bayern poznat je kao tim koji se ne voli previše rasipati novcem.

Bavarci nisu klub koji će svakog prelaznog roka trošiti stotine miliona eura na pojačanja i uglavnom uspiju dovesti igrače koje žele.

Naredno ljeto navodno bi ipak moglo donijeti jedan veliki transfer za Bavarce. Barem tako tvrdi nekadašnji tehnički direktor kluba Michael Reschke.

"Bayern čuva novac kako bi napravio mega transfer u ljetnom prelaznom roku", rekao je za Bild Reschke, ali nije spominjao imena.

Bayern je jedan od klubova koji se povezuje s Erlingom Haalandom, ali ostaje nam da vidimo da li će se Reschkeove riječi ispostaviti kao tačne i ko će biti taj mega transfer.

Također, Reschke je odbacio mogućnost da u klub dođe Sergino Dest, koji je već dugo želja bavarskog velikana. On je igračev agent i odbacio je njegov odlazak iz Katalonije.

"Dest nema ambiciju za odlaskom i za promjenom kluba. Mislim da nema šanse da dođe u Minhen ni narednog ljeta", rekao je Reschke.

Ipak, jedan njegov igrač bi mogao doći na Allianz Arenu. To je 16-godišnji fudbaler Hoffenheima Tom Bischof.

"Njegov ugovor u Hoffenheimu ističe. Postoji interes klubova, a znamo da Julian Nagelsmann ima visoko mišljenje o njemu", poručio je Reschke.

Učitaj još novosti