09. 01. 2022 - 11:32
KRIZA NA VRHUNCU, VIŠE NEMA DILEME: Ronaldov agent hitno...
907
Shares
KRIZA NA VRHUNCU, VIŠE NEMA DILEME: Ronaldov agent hitno doletio u Manchester, sve je moguće

KRIZA NA VRHUNCU, VIŠE NEMA DILEME: Ronaldov agent hitno doletio u Manchester, sve je moguće

09. 01. 2022 - 11:32
0
Shares

Agent Cristiana Ronalda hitno je doputovao u Manchester kako bi se sastao sa svojim igračem, otkriva Daily Mail.

Ronaldo je navodno jako nezadovoljan kako su se stvari razvile po njegovu povratku na Teatar snova, iako je u 21 nastupu postigao 14 pogodaka. Međutim, United je 22 boda od lidera Cityja, ne igra dobro, a ni novi menadžer Ralf Rangnick nije uspio protresti ekipu.

cristiano-ronaldo-manchester-united-gfx-174y1dpi00he71i0xbi8caje1g

“Cristiano je jako zabrinut situacijom u Unitedu. Ekipa je na udaru kritika, a on je svjestan da se njega smatra liderom tog kolektiva. Portugalac je pod velikim stresom zbog svega toga jer očajnički želi da njegov povratak u United bude uspješan. Međutim, svjestan je da će borba za trofeje biti jako, jako teška. Jorge Mendes je s njim proveo neko vrijeme i razgovarali su o mogućim rješenjima. Ništa nije nemoguće“, piše Daily Mail.

Britanski mediji su još ranije objavili da je Ronaldo nezadovoljan načinom rada Rangnicka, koji otvoreno napada igrače nakon loših utakmica i govori da su u klubu potrebne drastične promjene

Kao što smo jučer pisali, Daily Mirror je objavio da je Ronaldo poručio klupskim čelnicima da odlazi ako ne dovedu “pravog” trenera.

Učitaj još novosti