02. 01. 2022 - 23:52
Barsino čudo na Balearima: Pobjeda bez 17 igrača, a u 92....
907
Shares
Barsino čudo na Balearima: Pobjeda bez 17 igrača, a u 92. minuti Ter Štegen izveo ODBRANU SEZONE

PRIMERA

Barsino čudo na Balearima: Pobjeda bez 17 igrača, a u 92. minuti Ter Štegen izveo ODBRANU SEZONE

02. 01. 2022 - 23:52
0
Shares

Fudbaleri Barselone priredili su pravo iznenađenje protiv Majorke na Balearima pobjedom od 1:0 pogotkom Holanđanina Luka de Jonga u ranoj fazi utakmice - i to je bio trenutak odluke.

Iznenađenje je ovo bilo u pravom smislu te riječi, jer je Ćavi imao silne muke kako da uopšte sastavi tim za Majorku pošto zbog korone, suspenzija i povreda nije mogao da računa na nevjerovatnih 17 fudbalera, mahom najvažnijih kadrova.

Za Barsu su večeras u postavi bili Ter Štegen, Mingueza, Pike, Garsija, Arauho, Niko, Frenki De Jong, Puig, Akomah, Jutgla i Luk De Jong - dakle postava sa mnogo novih imena, igrača koji su dobili priliku da pokažu koliko znaju usred delikatne situacije.

Na kraju, uspjeli su da potvrde kvalitet, Ćavi je svjedočio velikoj pobjedi koja vjerovatno ne bi ni bila upisana da na golu nije stajao sjajni Ter Štegen koji je u 92. minutu izveo potez utakmice, bravutu na gol liniji u stilu rukometnih kolega.

Fantastično je odreagovao Nijemac u toj situaciji, refleksno je rukom zaustavio udarac napadača domaćeg tima i odbranio pobjedu Barse, na kraju završio u zagrljaju saigrača. Više pogledajte OVDJE.

Barsi je ova pobeda bila od izuzetnog značaja jer je načinjen proboj na peto mjesto, na bod Atletika i dva od Betisa koji više nisu tako daleko, pa je jasno da će se Katalonci sasvim sigurno uključiti u borbu za Ligu šampiona.

Učitaj još novosti