27. 12. 2021 - 09:50
Miralem Pjanić pokazao kako izgleda trening oporavka nakon...
907
Shares
Miralem Pjanić pokazao kako izgleda trening oporavka nakon utakmice u Bešiktaševom kampu

Miralem Pjanić pokazao kako izgleda trening oporavka nakon utakmice u Bešiktaševom kampu

27. 12. 2021 - 09:50
0
Shares

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u saradnji sa stranicom "433" pokazao je kako izgleda jedan njegov trening regeneracije, odnosno trening oporavka nakon odigrane utakmice.

Pjanić je u saradnji s pomenutom stranicom objavio niz videosnimaka iz trening centra Bešiktaša, a koji su objavljeni na Instagram stranici 433 i koji pokazuju na koji način se naš igrač oporavlja nakon odigrane utakmice, odnosno koje metode koristi da bi što spremniji dočekao narednu utakmicu.

screenshot-14

Također, na videosnimku se može vidjeti i kako izgleda trening kamp ovog turskog tima, što nam jasno ukazuje na to da je Bešiktaš jedan od najvećih klubova u Evropi i da njegovi igrači imaju apsolutno sve potrebne uslove za vrhunske treninge, odnosno u ovom kontekstu za potpuni oporavak nakon odigrane utakmice.

Pjanić se napokon oporavio od povreda i sada je uvezao tri utakmice za Bešiktaš u kojima je odigrao svih 90 minuta, a njegov tim je slavio u dva meča, protiv Kayserispora i Gozetpea, dok je derbi s Fenerbahčeom završen bez pobjednika (2:2).

Ukupno je u ovoj sezoni odigrao 14 utakmica, 11 u turskoj Superligi i tri u Ligi prvaka, a upisao je četiri asistencije. Naš igrač je još uvijek bez pogotka za ovaj tim.

 

Učitaj još novosti