26. 12. 2021 - 18:32
Mayweather se počastio božićnim poklonom od kojeg pamet...
907
Shares
Mayweather se počastio božićnim poklonom od kojeg pamet doslovno staje: Ovo obični smrtnici ne mogu priuštiti ni za 18 života

SAT OD 18 MILIONA DOLARA

Mayweather se počastio božićnim poklonom od kojeg pamet doslovno staje: Ovo obični smrtnici ne mogu priuštiti ni za 18 života

26. 12. 2021 - 18:32
0
Shares

Floyd Maywaether važi za ponajboljeg boksera u historiji ovog sporta, a penzionisao se s gotovo nestvarnim učinkom - 50:0!

Osim ovoga, Floyd je itekako poznat kao neko ko itekako živi na visokoj nozi i uživa u nestvarnom luksuzu kojeg je očito sposoban sebi uvijek priuštiti.

Gotovo nestvarno zvuči da je zbog stila i načina života slavni Amerikanac je dobio nadimak Money(novac). Svojim materijalnim bogatstvom se vrlo često hvali na društvenim mrežama.

Tako, između ostalog, svojim fanovima Mayweather često pokazuje skupocjena vozila i satove. 

Posljednji Mayweatherov poklon samom sebi stigao je za Božić. Radi se o satu vrijednom nevjerovanih 18 miliona dolara, odnosno 15.8 miliona eura.

"Dogurao sam do vrha da me nije bilo briga, zašto bih trebao početi brinuti sada. 18 milion dolara za sat", napisao je čuveni bokser.

Radi se o satu koji se zove Bilioner i napravljen je od bijelog slaga i prekriven s 313 brušenih dijamanta koji su teški 260 karata.

Proizvod ima rubin od 1.21 karata koji krasi krunu. Firma Jacob & Co, poznata po ekskluzivnom nakitu od dijamanata i dragog kamenja, izradila je jedan primjerak i time ga svrstala među najskuplje satove na svijetu.

Inače, Maywaetherovo bogatstvo se procjenjuje na 700 miliona dolara, pa za njega ovaj sat dođe kao sitnica. Mnogi se pitaju samo do kada...

Učitaj još novosti