25. 12. 2021 - 09:05
Supruga legende dobila brutalan odgovor: Za 10.000 dolara...
907
Shares
Supruga legende dobila brutalan odgovor: Za 10.000 dolara dnevno daješ ti mnogo više od snimaka

Supruga legende dobila brutalan odgovor: Za 10.000 dolara dnevno daješ ti mnogo više od snimaka

25. 12. 2021 - 09:05
0
Shares

Žene profesionalnih sportista pod stalnom su pratnjom medija.


Svaki pogrešan korak u životu izazove skandal, a ako jedna žena važi za skandaloznu, to je supruga NBA legende Scottieja Pippena, 47-godišnja Larsa.

Prethodnih mjeseci Larsa Pippen učestvovala je u brojnim skandalima. Otela je košarkaša Minnesote Malika Beasleya od žene i tek rođenog djeteta, ali brzo ga je i ostavila.


Također, povezivala se i s Tristanom Thompsonom, ali i s mnogim drugim poznatim licima iz Hollywooda.

Larsa živi na izuzetno visokoj nozi iako ne radi ništa. Mjesečni najam kuće u Hollywoodu košta je više od 30.000 dolara, a ona otkriva kako plaća račune koji nisu mali.


Navodno, ova 47-godišnjakinja uzima i po 10.000 dolara dnevno skidajući se za jedan poznati sajt.

"Ako se već može raditi nešto tako lako kao što je pisati od kuće s raznim ljudima i potom postati još i prijatelj s njima, zašto ne? Ja sam prijateljica s tim ljudima, brinem za njih i veoma mi je stalo do njih. Poklanjam im sadržaj koji ne bih postavila na Instagram", istakla je Larsa.


Ipak, mnogi smatraju da Larsa daje mnogo više od običnih fotografija i snimaka jer je nerealno uzimati 10.000 dolara dnevno.

"Ako zarađuješ 10.000 dolara dnevno, onda moraš dati više", rekla je stručnjak za ovakav sadržaj Alexia Echevarria za Dailymail aludirajući na to da Larsa vjerovatno ima eksplicitne snimke koje šalje.


Larsa i Scottie Pippen već pet godina nisu skupa, iako se još uvijek službeno nisu razveli. Zajedno imaju četvero djece.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti