23. 12. 2021 - 10:47
Sergio Ramos "raznio" igrača Lorienta, a onda glumio da je...
907
Shares
Sergio Ramos

LIGUE 1

Sergio Ramos "raznio" igrača Lorienta, a onda glumio da je povrijeđen i čudio se što je dobio 27. crveni u karijeri

23. 12. 2021 - 10:47
0
Shares

Vodeći PSG spasio je bod kod Lorienta tek u sudijskoj nadoknadi (1:1). Parižani bez Mbappea i Neymara, odigrali su slabu utakmicu, Lorient je imao sedam poraza zaredom, ali je zasluženo vodio odličnim golom Monconduita kojeg možete pogledati OVDJE.

PSG je bio gotovo bezopasan, prvi udarac u okvir uputio iza 60. minute, a u 83. minuti ostali su gosti i bez Sergija Ramosa. Ušao je na poluvremenu, a onda u četiri minute dobio dva žuta kartona i dodatno oslabio svoju ekipu. Ipak, u prvoj minuti sudijske nadoknade Mauro Icardi pogodio je za bod PSG-a.

Pogledajte OVDJE kakvu je glupost napravio bivši kapiten Reala iz Madrida Sergio Ramos.

Defanzivac PSG-a je dočekao jednog igrača domaćih koji je bio u punom naletu, te ga je u potpunosti "odnio" u duelu, a onda je počeo da pravi šou.

Ramos se žalio da je on povrijeđen i da je nad njim faul, a onda se čudio kada mu je sudija pokazao drugi žuti, odnosno crveni karton.

Odmah je bilo jasno da je bivši stoper Reala skrivio faul, ali od španskog defanzivca nije ništa novo da tako reaguje. Inače, za Ramosa je ovo bio čak 27. crveni karton u dosadašnjoj karijeri.

Čak 20 puta isključen je u La Ligi, pet u Ligi prvaka, gdje dijeli neslavni rekord s Ibrahimovićem i Daviesom, te po jednom u španjolskom Superkupu i sada u Ligue 1.

Učitaj još novosti