21. 12. 2021 - 18:55
Hrgovića čeka borba karijere protiv jednog od najboljih...
907
Shares
Hrgovića čeka borba karijere protiv jednog od najboljih teškaša planete? itekako je blizu...

DA LI ĆE U RING S PARKEROM?!

Hrgovića čeka borba karijere protiv jednog od najboljih teškaša planete? itekako je blizu...

21. 12. 2021 - 18:55
0
Shares

U glavnoj borbi Matchroomove priredbe, na kojoj se borio i hrvatski bokser Alen Babić, Joseph Parker slavio je protiv Dereka Chisore u jednom od najboljih mečeva godine.

Suci su jednoglasno dali pobjedu Parkeru glasavši 115-110, 115-111 i 114-112, a nakon meča je njegov promotor Eddie Hearn najavio da bi se Parker mogao boriti protiv Filipa Hrgovića.

"Sviđa mi se ideja o borbi s Hrgovićem. Mislim da bi to bila vrlo dobra borba, a pobjednik bi dobio šansu boriti se za IBF-ovu titulu s pobjednikom meča Joshue i Usyka", rekao je Hearn pa kao moguće Parkerove suparnike naveo još neke borce.

"Tu su još i Wilder, ponovno okršaj s Andyjem Ruizom, Ortiz. Puno je borbi ispred Josepha Parkera i ovom je pobjedom vratio sebe u razgovore oko najvećih borbi na svijetu."

Ubrzo su se oglasili i Hrgovićevi promotori, braća Sauerland. "Sviđa nam se ideja o borbi Hrgović - Parker kao eliminacijskoj borbi", napisali su na Twitteru, javlja Index.hr.

Parker je prema BoxRecu šesti teškaš svijeta i u karijeri ima 30 pobjeda uz dva poraza. Jedine poraze doživio je 2018. godine, kada su ga jednoglasnim sudijskim odlukama pobijedili Anthony Joshua i Dillian Whyte. 

Hrgović je neporažen u svojih 14 profesionalnih borbi, ali u posljednje vrijeme bori se uglavnom s anonimusima. Nedavno je od Hearna, koji se brine i o njegovoj karijeri, zatražio da mu organizira veliku borbu, a okršaj s Parkerom bi svakako to bio.

Učitaj još novosti