19. 12. 2021 - 13:06
KAKAV POTRES U NBA! Poznati košarkaš ljepotici napravio dijete...
907
Shares
KAKAV POTRES U NBA! Poznati košarkaš ljepotici napravio dijete i nudio novac za abortus, a onda je ona povukla STRAŠAN POTEZ! /VIDEO/

KAKAV POTRES U NBA! Poznati košarkaš ljepotici napravio dijete i nudio novac za abortus, a onda je ona povukla STRAŠAN POTEZ! /VIDEO/

19. 12. 2021 - 13:06
0
Shares

Thristan Thompson se posljednje vrijeme više ističe skandalima nego igrama na terenu.

Thompson se već nekoliko puta našao u centru skandala vezanih za očinstvo, a čini se da ga ove situacije nisu dozvale pameti. Naprotiv, NBA košarkaš je nastavio u istom ritmu.

Igrač Sacramento Kingsa našao se u centru nove afere, pošto je još jedna djevojka objelodanila da je rodila njegovo dijete. U pitanju je Marali Nichols, koja radi kao personalni trener i koja tvrdi da joj je Thompson nudio novac ne bi li abortirala.

Prema njenim riječima ona i NBA zvijezda su se upoznali u Kaliforniji, a prije nego što je zatrudnila bili su zajedno pet mjeseci. Takođe, Marali tvrdi da joj je Thompson nudio 75.000 dolara da abortira.

-Znaš kako se osjećam i to se neće promijeniti, neću se uopšte uključiti. Ako misliš da će ti ta beba donijeti novac, varaš se. Znaš da se opraštam nakon ove sezone, tako da ćeš dobijati alimentaciju koju daju očevi koji su nezaposleni, a to je u Texasu nekoliko stotina dolara - navodno joj je rekao Tompson.


Naravno, košarkaš je porekao ove tvrdnje.

- Marali mi je rekla da je bila i sa drugim sportistima i naši uslovi su bili jasni, da se viđamo povremeno i imamo samo neobavezan seks - rekao je Thompson "Daily Mailu".

Mediji su, navodno, otkrili da je nekadašnji šampion NBA lige Marali kontatirao preko aplikacije Snapchat i to preko lažnog naloga pod imenom "blkjesus00", u prevodu "crni isus 00".

- Nikada nismo telefonirali, slali mejlove ili poruke jedno drugom, komunicirali smo samo preko snapchata. Uvijek mi je to bio nadimak na snapchatu, a koristili smo ga da sačuvamo privatnost jer snapchat briše poruke čim se pročitaju - rekao je američki košarkaš.

Ukoliko se glasine ispostave kao istinite, to bi Tompsonu bilo treće dijete.

Video pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti