16. 12. 2021 - 15:37
Sitan, hitar, ali podmukao: Hasbulla podlim potezom pokazao...
907
Shares
Sitan, hitar, ali podmukao: Hasbulla podlim potezom pokazao kakvu pesnicu imu

Sitan, hitar, ali podmukao: Hasbulla podlim potezom pokazao kakvu pesnicu imu

16. 12. 2021 - 15:37
0
Shares

Hasbulla Magomedov je postao prava interenet senazcija zahvaljujući svom prijateljstvu s brojnim MMA borcima iz Dagestana. 

Ovaj 19-godišnji Rus ima rijetki genetski poremećaj, tačnije patuljastog je rasta, pa je zbog svog izgleda simpatičan mnogim ljubiteljima društvenih mreža.

Svakodnevno u javnost dospjevaju razni klipovi i nove infromacije o Hasbulli, a često se pojavaljuje i na događajima koji promovišu MMA.

Internetom je počeo kružiti video sa jednog druženja na kojem je Hasbulla napravio podmukao potez.

Naime, prišao je jednom prijatelju koji mu je snimao video, i kada je uzeo mobitel, umjesto da se zahvali udario ga je pesnicom.

Sitni i hitri Rus je počeo da bježi i nakon toga se sakrio iza drugih te za svoj podli potez nije platio cijenu.

Inače, Khabib Nurmagomedov je svjestan Hasbulline velike popularnosti i on misli da bi 19-godišnjak trebao da preseli u Ameriku, piše Sportsport.

"Mora da ode u SAD, tamo ga poznaju sve velike sportske zvijezde i jako je popularan. Mora se preseliti na nekoliko godina i moža postane milijarder. Mislim da to može postati, ako ništa barem milioner", rekao je Khabib.

Otrkio je Dagestanac da je Hasbulla dobio zanimljivu ponudu.

"WWE, hrvanje, želi nekoga poput njega. Spremni su da mu plate veliki novac da ga dovedu u ring. Hasbulla je izuzetno popularan", poručio je bivši UFC-ov prvak.

Dakle, bio u WWE ili negdje drugo, Hasbulla bi mogao da stekne ogromno bogatstvo i čini se da će s vremenom biti sve popularniji.

Učitaj još novosti