07. 12. 2021 - 21:53
„VIDJET ĆEMO ŠTO DONOSE DANI PRED NAMA…“: Hoće li Dinamo...
907
Shares
„VIDJET ĆEMO ŠTO DONOSE DANI PRED NAMA…“: Hoće li Dinamo uspjeti „preoteti“ trenera lideru Premijer lige BiH?

JAKIROVIĆ NA METI MODRIH

„VIDJET ĆEMO ŠTO DONOSE DANI PRED NAMA…“: Hoće li Dinamo uspjeti „preoteti“ trenera lideru Premijer lige BiH?

07. 12. 2021 - 21:53
0
Shares

Sergej Jakirović briljantno je zaključio polusezonu na klupi bosanskohercegovačkog premijerligaša Zrinjskog osvojivši titulu jesenskog prvaka države.

Ekipa bivšeg trenera Gorice bila je dominantna u odnosu na suparnike te je u 19 prvenstvenih utakmica ostvarila učinak od 15 pobjeda, tri neodlučena ishoda uz samo jedan poraz, dok je pod Jakirovićevim vodstvom oboren i klupski rekord od devet uzastopnih prvenstvenih pobjeda.

"Dosta je hrvatskih igrača koji su dali veliki doprinos svemu onom što smo do sada napravili. Netko se brzo navikne na novu ligu i okruženje, ali nitko nije razočarao, što se najbolje ogleda u rezultatima. U proljeće očekujem njihove još bolje igre, a vjerujem da Kamenar i Malekinušić imaju još puno prostora za napredak", ističe Jakirović u razgovoru za „Sportske novosti“.

Očekivano, Sergej Jakirović pomno prati zbivanja u elitnom razredu hrvatskog nogometa, a da pothvat sa Zrinjskim nije prošao nezapaženo ni u Hrvatskoj najbolje sugerira spoznaja da se Jakirović spominje u kontekstu novog trenera zagrebačkog Dinama.

"Bilo bi neozbiljno bilo što pričati o toj temi, ja sam trener Zrinjskog s kojim imam ugovor, ali naravno da mi je drago da se moje ime veže uz Dinamo, što samo po sebi govori da sam i izvan Hrvatske napravio dobar posao. Dinamo je već dugo godina realno najbolji klub na prostoru bivše države, ali sada nešto senzacionalno najavljivati i govoriti po to pitanju je nepotrebno i neozbiljno i prema Dinamu i Zrinjskom. Vidjet ćemo što donose dani koji su pred nama", kazao je Jakirović.

Učitaj još novosti