07. 12. 2021 - 18:09
Domagoj Vida pravi potpuno iznenanađujući transfer? Na pomolu...
907
Shares
Domagoj Vida pravi potpuno iznenanađujući transfer? Na pomolu je povratak u Hrvatsku, ali ne u Dinamo

HOĆE LI ZAISTA POJAČATI OSIJEK?!

Domagoj Vida pravi potpuno iznenanađujući transfer? Na pomolu je povratak u Hrvatsku, ali ne u Dinamo

07. 12. 2021 - 18:09
0
Shares

Domagoj Vida blizu je odlaska iz Bešiktaša, a Osijek je jedan od klubova s kojima se hrvatski reprezentativac povezuje, piše Index.hr. 

Kapiten Osijeka Mile Škorić protiv Gorice je postao rekorder po broju nastupa u dresu Osijeka u HNL-u. Vida, saigrač iz reprezentacije, odmah mu je čestitao, rekao da mu je drago da su dijelili svlačionicu i teren zajedno, te se nada da će tako biti i u budućnosti.

- Ko ne bi volio imati takvog saigrača poput Vide. Igrali smo zajedno, ne treba govoriti o njegovim kvalitetama. Bio sam baš iznenađen čestitkama, rekao je Škorić u najavi derbija s Rijekom, a tu se uključio i Osijekov trener Nenad Bjelica.

bjelica

- Vida je dobrodošao u Osijek u bilo kojoj funkciji. On zna koje su naše mogućnosti, ako se bude htio vratiti u Hrvatsku, nadam se da će to biti Osijek.

Vida, 32-godišnji stoper rodom iz Osijeka, u Bešiktašu je od januara 2018. godine. Karijeru je počeo u Osijeku koji ga je prodao u Bayer. Kasnije se vratio u HNL u dresu Dinama iz kojeg je 2013. godine za pet miliona eura otišao u kijevski Dinamo. Ugovor u Bešiktašu ima do kraja sezone.

Podsjećamo, krajem prošlog mjeseca nizozemski komentator Sierd de Vos prije početka utakmice 5. kola grupne faze Lige prvaka između Bešiktaša i Ajaxa brutalno je vrijeđao Domagoja Vidu i njegove riječi prenijeli su gotovo svi balkanski mediji.

Naime, Vidu je kamera zumirala prije početka utakmice dok je zajedno s Dušanom Tadićem kao kapiten pozdravljao sudije, a komentator je pred početak utakmice i bez imalo ustručavanja žestoko izvrijeđao Vidin izgled.

domagoj-vida-croatia-2018-world-cup-1p0yo7184azro1nfsjyfaw6sfn

"Vida inače ne smije igrati u ovom terminu jer je previše ružan, a sada djeca gledaju televiziju. Bešiktaš je zbog toga morao platiti i tražiti posebnu dozvolu da Vida igra", rekao je ovaj komentator, a njegov komentar, očekivano, izazvao je dosta negativnih komentara na društvenim mrežama i jasno da je svojim izjavama u potpunosti pretjerao i prešao svaku granicu.

Učitaj još novosti