07. 12. 2021 - 11:29
Hamiltonova bivša djevojka sada je u vezi sa zvijezdom...
907
Shares
Hamiltonova bivša djevojka sada je u vezi sa zvijezdom Chelseaja, odala je fotografija

Hamiltonova bivša djevojka sada je u vezi sa zvijezdom Chelseaja, odala je fotografija

07. 12. 2021 - 11:29
0
Shares

Početkom 2021. godine Camila Kendra je bila u vezi sa Lewisom Hamiltonom, a sada se čini da je njen novi izabranik nogometaš Chesleaja Ben Chilwell.

Manekenka je čak objavila i fotografiju u kući svjetskog šampiona Formule 1 i fotografisala se sa nekom njegovom odjećom, ali njihova ljubav prestala je samo nekoliko mjeseci kasnije i Kendra je utjehu pronašla u zagralju engleskog lijevog beka.


Vezu između njih zapravo otkriva fotografija koju je sama Camila podijelila na svom Instagram nalogu. Manekenka je podijelio fotografiju iz raskošnog okruženja, a navijači su brzo identificirali vilu igrača Chelseaja Bena Chilwella.
"Ben i Camila se savršeno slažu", prokomentarisao je prijatelj nogometašabritanskom listu 'The Sun', uprkos činjenici da za sada nijedno od njih dvoje nije željelo da komentariše svoj odnos.
Ipak, fotografija nije jedini trag da su njih dvoje započeli ljubavnu priču. Camila je također snimljena na tribinama Stamford Bridgea tokom velike pobjede protiv Juventusa u Ligi šampiona (4:0).

Sliku pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti