05. 12. 2021 - 20:30
OBJAVA KOJA SLAMA SRCE! Grčki klub se na EMOTIVAN način...
907
Shares
OBJAVA KOJA SLAMA SRCE! Grčki klub se na EMOTIVAN način oprostio od Jelovca: Poruka koja tjera SUZE NA OČI!

SRPSKI REPREZENTATIVAC NIJE IZDRŽAO

OBJAVA KOJA SLAMA SRCE! Grčki klub se na EMOTIVAN način oprostio od Jelovca: Poruka koja tjera SUZE NA OČI!

05. 12. 2021 - 20:30
0
Shares

Srpski košarkaš i prvotimac AEK-a Stevan Jelovac, preminuo je danas od posljedica moždanog udara, koji je doživio 14. novembra na treningu.

Upravo je atinski klub u nedjelju uveče potvrdio vijest o smrti Jelovca na svom zvaničnom sajtu, a sada se klub oglasio emotivnom porukom.

"Kako se nositi sa pošastima sudbine? Kako se pomiriti sa neshvatljivim? Našeg nasmijanog djeteta nema... Tragedija. Neizreciva bol. Tužna vijest je malopre stigla iz Srbije. Naš borac, naš brat Stevan je postao anđeo. Odletio je u nebo...

17. avgust 2021 - uputio nam je velikodušan osmijeh. Teška vremena, Svima nam je to bilo potrebno.

14. novembar 2021. - vrijeme se zamrznulo. Naš brat je počeo da vodi najveću bitku u svom životu. Tim je crpio snagu iz svog meča, iz njegove strasti, van očekivanja. Nadajući se

5. decembar 2021 - 22 dana kasnije... Neravnopravna bitka je završena. Stevan nije mogao da izdrži... Šta sada reći njegovoj porodici? Njegovim roditeljima? Njegovoj sestri?

"Anđele, ti letiš ovdje, pateći i nevidljivi, uhvati me za ruku, ljudi imaju zlatne zamke", napisao je jedan pjesnik. Nema riječi utehe, one ne postoje. Istorija našeg slavnog kluba je isprepletena s teškoćama i tragedijama, ali sada si pretjerao.

"Slomi mi srce, izgubio sam nasmijano dijete..."

Sretno, brate naš", stoji u emotivnoj poruci Košarkaškog kluba AEK.

 

Učitaj još novosti