05. 12. 2021 - 14:00
Mourinho u svom stilu novinarima objasnio zbog čega on...
907
Shares
Mourinho u svom stilu novinarima objasnio zbog čega on zarađuje više od njih

Mourinho u svom stilu novinarima objasnio zbog čega on zarađuje više od njih

05. 12. 2021 - 14:00
0
Shares

Jose Mourinho ne može da bude sretan kako igra njegova Roma trenutno.

Roma je sinoć na Olimpicu deklasirana od strane Intera sa 3:0, a portugalski trener je nakon utakmice imao svoj uobičajeni šou, koji priređuje uglavnom kada stvari nisu pozitivne i kada njegovi timovi gube.

Po završetku utakmice je odbio da sasluša pitanje novinara, pa je odjurio u svlačionicu, a nije se pojavio ni na press konferenciji, no stigao je ipak da objasni jednu činjenicu...

"Vaš posao je puno lakši od našeg, pa mi zato zrađujemo puno više novca nego vi", kazao je Jose prisutnom novinaru na terenu Olimpica u jednom momentu.

To nije ništa novo kada je Mourinho u pitanju i kroz svoju trenersku karijeru imao je veliki broj sličnih "nastupa", ali to ga i čini posebnim.

Mourinhu je prije Rome radio u Manchester Unitedu i Tottenhamu i tu nije imao zapažene rezultate, dok je u prošlosti radio sjajne stvari na klupi Porta, Chelseaja, Real Madrida...

Nakon poraza od Intera, Roma je ostala peta sa 25 bodova, ali već sada ima devet bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Atalantom i teško da ćemo Vučicu gledati u Ligi prvaka naredne sezone.

Učitaj još novosti