05. 12. 2021 - 10:50
Pogledajte Modrićev potez zbog kojeg navijači Reala pišu da je...
907
Shares
Pogledajte Modrićev potez zbog kojeg navijači Reala pišu da je pravi kapiten i vođa! (VIDEO)

Pogledajte Modrićev potez zbog kojeg navijači Reala pišu da je pravi kapiten i vođa! (VIDEO)

05. 12. 2021 - 10:50
0
Shares

REAL MADRID je pobjedom protiv Real Sociedada (2:0) pobjegao Sevilli na osam bodova, Betisu na devet, a branitelju naslova Atleticu na 10.

U sljedećem kolu realovce očekuje gradski derbi s Atleticom, jedna od ključnih utakmica sezone. Pobjedom bi se Luka Modrić i društvo dodatno približili naslovu prvaka jer je teško očekivati da se momčad Diega Simeonea može vratiti u borbu za trofej s 13 bodova zaostatka. 

Iako se očekivalo da će trener Reala Carlo Ancelotti protiv Sociedada ostaviti na klupi Casemira jer je brazilskom veznjaku prijetilo propuštanje derbija s Atleticom ako dobije žuti karton, to se nije dogodilo. Casemiro je zaigrao od prve minute, a onda u jednom trenutku i neshvatljivo ušao u raspravu s glavnim sucem.

Modrić, koji je nakon izlaska Karima Benzeme iz igre zbog ozljede dobio kapetansku vrpcu, vidio je da Casemiro gubi živce, dotrčao je do njega i napomenuo ga da ne smije dobiti žuti karton.


Taj kapetanski potez oduševio je navijače Reala koji na društvenim mrežama masovno dijele snimku na kojoj Modrić upozorava Brazilca da bude oprezniji i smireniji. "Tako se ponaša pravi kapetan i vođa", pišu navijači.

Real je na startu drugog dijela zabio dva gola pa je Ancelotti nedugo nakon drugog gola izvadio Casemira iz igre.

Video pogledajte OVDJE

Učitaj još novosti