04. 12. 2021 - 10:45
HIT - KRISTIJANOVA MAJKA U TRANSU, A RONALDO NE IGRA: Njen...
907
Shares
HIT - KRISTIJANOVA MAJKA U TRANSU, A RONALDO NE IGRA: Njen omiljeni tim je pobijedio u najvećem derbiju! (VIDEO)

HIT - KRISTIJANOVA MAJKA U TRANSU, A RONALDO NE IGRA: Njen omiljeni tim je pobijedio u najvećem derbiju! (VIDEO)

04. 12. 2021 - 10:45
0
Shares

Dolores Aveiro je veliki fan Sportinga iz Lisabona i želja joj je da Kristijano Ronaldo u tom klubu završi karijeru.

Fudbaleri Sportinga prethodne sezone su napravili senzaciju i osvojili titulu u Portugalu, ali su rešili da nastave sa dobrim partijama i u novoj sezoni. Već su obezbjedili nokaut fazu Lige šampiona, a i u odmaćem prvenstvu im dobro ide.

U petak uveče su deklasirali Benfiku na gostovanju u drugom delu grada (3:1), što je jedna od najbitnijih pobeda za njihove navijače. Znala je to da proslavi i najpoznatija među njima, Dolores Aveiro. Ne znači vam mnogo? Majka Kristijana Ronalda je vatreni fan tima iz Lisabona!

U ovom klubu je njen sin počeo profesionalnu karijeru, bilo je naznaka da će se u njega vratiti ovog ljeta, ali je na kraju završio u Engleskoj. Ipak, sporting se prati i kada Kristijano igra za neki drugi klub, pa je tako na društvenim mrežama hit proslava navijača u kojoj je učestvovala i Kristijanova majka.

Pa ne dobija se derbi protiv najvećeg rivala svakog dana...

Sporting je u senzacionalnom meču već u 8. minutu stigao do prednosti preko Pabla Sarabije, da golovima Paulinja i Mateusa Nunjesa u drugom dijelu meča definitivno prelomili susret u svoju korist. Benfika je uspela samo da ublaži poraz u nadoknadi vremena, ali njihovim navijačima to sigurno nije utjeha.

Slavili su fanovi zeleno-bijelih, tima koji je pod komandom Rubena Amorima "preko noći" postao sila portugalskog fudbala. Nekadašnji portugalski fudbaler kupljen je od Brage nakon samo dva mjeseca rada sa prvim timom, a Sporting je to platio 10 miliona eura!

Mnogi su mislili da je to potpuna ludost, ali  OVDJE pogledajte kakvu radost donosi navijačima

Nakon sigurne pobjede u derbiju, Sporting je ostao na deobi prvog mjesta sa 35 bodova, koliko ima i Porto, dok je Benfika trećeplasirani tim prvenstva sa četiri osvojena boda manje. podsjećamo, Sporting iz Lisabona je aktuelni šampion Portugala jer je prethodne sezone prekinuoi niz od čak 19 godina bez titule.

 

Učitaj još novosti