04. 12. 2021 - 09:40
Modrić se smijao Đokoviću zbog divljanja, A ONDA STIGAO...
907
Shares
Modrić se smijao Đokoviću zbog divljanja, A ONDA STIGAO ODGOVOR: Evo šta je Novak uradio, PRIŠAO I.....

Modrić se smijao Đokoviću zbog divljanja, A ONDA STIGAO ODGOVOR: Evo šta je Novak uradio, PRIŠAO I.....

04. 12. 2021 - 09:40
0
Shares

Da Novak Đoković ima običaj divljati, psovati i razbijati rekete tokom nekog meča to je sasvim normalno.

Đoković je temperamentan sportista koji uvijek cilja ka najvišem, a kada mu ne ide u naletu silnog adrenalina zna izgubiti živce.

Tako je bilo i u petak tokom polufinalnog duela Davis Cupa između Hrvatske i Srbije kada je počeo "divljao" uvijedjevši da mu se bliži poraz.

Đoković je dubl meč igrao u paru sa Nikolom Ćaćićem, a izgubio je od najboljeg svjetskog para Nikole Mektića i Mate Pavića

Video Novakovog divljanja i Modrića kako se smije pogledjte OVDJE
 

Susret se igrao u Madridu, a na tribinama se nalazio i Luka Modrić. Zvijezda Reala se smijala Noletu prilikom njegovog izljeva bijesa.

Ipak, nakon što su se strasti smirile srbijanski teniser je pokazao da je istinski sportista i legenda u svijetu sporta.

Naime, Đoković je prišao svakom od članova u timu Hrvatske i čestitao im na plasmanu u finale. Gospodski potez, nema šta.

Video Đokovića na kraju pogledajte OVDJE

Poslije meča na press konferneciji novinare je zanimalo da li će Đoković nastupiti na Australian Openu zbog obaveznog vakcinisanja za svakog tenisera.

"Razumijem da želite neke odgovore o tome gdje počinjem sezonu, kako je počinjem. Stvarno sam umoran od ove sezone i godine. Radije bih sada da provedem vrijeme sa porodicom, oporavim se, pa tek onda da vidim šta budućnost donosi. Bit ćete informisani, ali ne mogu da kažem tačno kada", poručio je Đoković.

Učitaj još novosti