02. 12. 2021 - 10:43
NIJE MOGAO VIŠE ŠUTJETI Messijev otac odgovorio kritičarima...
907
Shares
NIJE MOGAO VIŠE ŠUTJETI Messijev otac odgovorio kritičarima nakon komentara Matthausa, Ronalda, Casillasa i Kroosa

INSTAGRAM

NIJE MOGAO VIŠE ŠUTJETI Messijev otac odgovorio kritičarima nakon komentara Matthausa, Ronalda, Casillasa i Kroosa

Sport.ba
02. 12. 2021 - 10:43
0
Shares

Lionel Messi je u ponedjeljak osvojio sedmu Zlatnu loptu i apsolutni je rekorder. Međutim, mnogi su očekivali da će laskavo priznanje pripasti ipak Robertu Lewandowskom.

Brojni su kitičari, a sve je produbio Cristiano Ronaldo komentarom koji je ostavio na jednoj od objava na Instagramu.

Naime, jedan Instagram profil koji posjećuju fanovi Cristiana Ronalda objavio je vrlo dug tekst u kojem se navode uspjesi Cristiana Ronalda u godini koja je na isteku.

Ipak, osim komplimenata za Ronalda, upućene su i kritike na račun toga što je Messi osvojio Zlatnu loptu, a sam portugalski nogometaš je sa svog službenog Instagram naloga lajkao objavu i komentarisao da je riječ o činjenicama.

Ronaldo nije bio jedini koji je osporio Zlatnu loptu koju je dobio Messi, jer su to isto učinili Iker Casillas, Lothar Matthaus i Toni Kroos, koji su istakli da se jednostavno moraju znati jasni kriteriji i da je u godini na izmaku bilo boljih igrača od Argentinca.

Međutim, čini se da Messija i njegovu porodicu nije previše briga šta drugi govore, a nakon svega oglasio se i Jorge Messi, otac osvajača "Ballon d'Ora".

On je na Instagramu objavio fotografiju svog sina kako drži svoj sedmi trofej Zlatne lopte uz opis: "Bla, bla, bla... samo nastavi", čime je očigledno želio poručiti da nije bitno šta drugi govore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Messi (@jorge.sole)

Messi sada ima sedam Zlatnih lopti, dvije više od Ronalda, koji je ove godine završio na šestom mjestu, što je njegov najgori plasman u posljednjih 11 godina.

Učitaj još novosti